Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tínedžer (19) po štyroch mesiacoch zašiel k holičovi: FOTO katastrofálneho účesu obletela svet

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PAISLEY - Škótsky tínedžer čakal na strihanie štyri mesiace, napokon mal ale hlavu v smútku. Holič ho totiž ani náhodou neostrihal podľa jeho predstáv, a preto vyzval tamojšiu ministerku, aby prevádzku opäť zavrela. Fotografia nepodareného účesu sa ale stala hitom internetu.

Devätnásťročný Thomas Haggarty z mesta Paisley neďaleko Glasgowa sa objednal v miestnom holičstve, pretože za štyri mesiace lockdownu mu poriadne narástli vlasy. Na nový účes nesmierne tešil, o to väčšie však bolo jeho sklamanie z výsledku. Opísal to ako najhorší deň vo svojom živote. Kaderník mu totiž skrátil vlasy podstatne viac a inak, než žiadal. Fotografiu nepodareného účesu dokonca uverejnil na Twitteri s komentárom: "Štyri mesiace som čakal na zostrih, len aby som dostal toto. @NicolaSturgeon, urob nám všetkým láskavosť a znova ich zavri," odkázal mladík v príspevku, pričom ho adresoval prvej ministerke Škótska. 

Mladík uviedol, že v kresle strávil 45 minút. Dotyčné holičstvo podľa svojich slov navštevuje už šesť rokov, no po tejto skúsenosti sa to ale zrejme zmení. "Som jedným z tých ľudí, ktorí nechajú holiča, aby to zvládol, som celkom plachý. Ale ako čas plynul, začal som byť zvedavý, čo sa deje a ako to vyzerá. Keď skončil, zaplatil som a povedal som, že sa čoskoro vidíme. Ale nezdá sa mi, že by som sa ešte niekedy vrátil späť," skonštatoval. 

FOTO Žena si počas lockdownu prestala farbiť vlasy: Keď uvidíte, ako teraz vyzerá, padne vám sánka

Thomasova fotka nepodareného účesu sa stala hitom internetu. Jedným z prvých ľudí, ktorý ju komentoval, bol jeden z jeho futbalových trénerov. "Na tréning sa vrátime koncom tohto alebo začiatkom budúceho mesiaca. Držme palce, aby mi to dovtedy trochu dorástlo, nech ma nevysmejete," odkázal Haggarty trénerovi. 

Viac o téme: KaderníctvoKoronavírusCOVID-19Lockdown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu