Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexpomsta bývalej priateľky: Mladíka nalákala na radovánky v parku, potom prišla krutá rana

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ALCUDIA - Žiarlivosť nepozná konca, čoho príkladom je nemenovaný muž, ktorý takmer skončil bez semenníkov. Jeho bývalá priateľka na neho veľmi žiarlila a chcela ho zbaviť mužstva. Našťastie sa jej útok nepodarilo zrealizovať, no mladík leží v nemocnici s niekoľkými poraneniami.

Nemenovaná žena skončila v putách kvôli neschopnosti ovládnuť vlastnú žiarlivosť. Na parkovisku v španielskom meste Alcudia chcela svojmu bývalému priateľovi odrezať semenníky. Toto sa jej síce nepodarilo, no stihla ho pri útoku bodnúť do hlavy, líc a tiež do slabín. Mladík bol okamžite prevezený do nemocnice v Malorke na urgentné ošetrenie.

Sexpomsta bývalej priateľky: Mladíka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Polícia uviedla, že žena svojho expartnera nalákala na parkovisko, kde mali mať údajne sex. Následne ale chlapík pocítil ostrú bolesť v slabinách. Veľmi rýchlo zistil, o čo sa dievčina pokúša. Keď sa chcel brániť, dvakrát ho bodla; raz do líca a raz do hlavy. Našťastie sa mu podarilo utiecť do neďalekého obchodu, kde poprosil o pomoc.

Žiarlivý mladík chcel, aby v bare špehovali jeho priateľku: Neskončilo sa to dobre

Na miesto dorazili policajti a ženu, ktorú miestne médiá označili za Kolumbijčanku, odviedli v putách. Našli u nej dva nože, z ktorých jeden bol evidentne použitý pri útoku. Páchateľku neskôr prepustili na kauciu. Motívom jej konania bola podľa všetkého žiarlivosť. Žena totiž videla svojho bývalého priateľa v niekoľkých baroch, kde sa správal "príliš priateľsky" k iným ženám. Muž sa v súčasnosti zotavuje v nemocnici.

Viac o téme: SexŽiarlivosťútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu