Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žiarlivý mladík chcel, aby v bare špehovali jeho priateľku: Neskončilo sa to dobre

Bar Filthy's
Bar Filthy's (Zdroj: facebook/max cooper)

NEWCASTLE - Bar v anglickom meste Newcastle si na sociálnej sieti podal žiarlivého mladíka, ktorý zamestnancov požiadal, aby špehovali jeho priateľku. Možno neslýchané, no niektorí ľudia si naozaj myslia, že za peniaze sa dá vybaviť všetko. Tentokrát to ale neplatilo.

Bar, ktorý má príznačný názov Filthy's (U necudného), sa nachádza v centre mesta. Jeho pracovníci zavesili na Facebook screenshot textovej správy, ktorú im poslal istý mladík. Ten sa ponúkol, že im zaplatí za to, aby sledovali jeho priateľku, ktorá sa tam vybrala na babskú jazdu. Jej priateľ chcel, aby sa postarali o to, že s dievčinou nebudú hovoriť žiadni muži.

Hrôzostrašné FOTO: Drastická pomsta milenke, žena (23) jej strčila do vagíny čili papričky

V správe sa píše: "Ahoj, moja priateľka ide tento víkend k vám na párty. Premýšľal som, či budem môcť najať niekoho, aby ju pozoroval a uistil sa, že na stole nie sú žiadni striptéri a podobne. Nechcem ale, aby priateľka a jej kamarátky zistili, že ich niekto sleduje!" Zamestnanci podniku majú na podobné žiadosti jasný názor. "Odkazujeme každému, ​​kto uvažuje o tom, že nám ponúkne hotovosť, aby sme náhodne sledovali jeho partnera, že sme bar, nie súkromní vyšetrovatelia alebo profesionálni zvrhlíci." 

Na Facebooku mal tento príspevok niekoľko stoviek lajkov a komentárov. Väčšina ľudí konanie neznámeho žiarlivca vysmiala a odsúdila a niektorí ho dokonca označili za psychopata. "Aj takíto ľudia existujú," napísal jeden z užívateľov. 

Viac o téme: BarŽiarlivosťŠpehovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu