Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Robotník mal žene v kuchyni spraviť novú omietku: Vyparil sa, keď zistila prečo, ostala v šoku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - O šokujúcu skúsenosť sa podelila nemenovaná mladá žena, ktorá sa snažila zistiť, prečo robotník nedokončil v jej byte prácu tak, ako sa dohodli. Jeho odôvodnenie v nej vyvolalo rozporuplné pocity. Vôbec netuší, ako to bude ďalej s rekonštrukciu jej kuchyne.

Na Facebooku v skupine Girlsmouth zverejnila neznáma žena skúsenosť so štukatérom, ktorý mal v kuchyni spraviť novú omietku. Prácu však nedokončil, po troch dňoch si odniesol všetky svoje veci a bez akéhokoľvek vysvetlenia sa už nevrátil. "Poslala som mu správu a snažila sa zistiť, čo sa stalo. Spýtala som sa ho, kedy príde dokončiť svoju prácu," uvádza Britka. 

Robotník mal žene v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Odpoveď od muža síce dostala, ale tá ju poriadne zmiatla. Napísal jej totiž, že "sa nevráti a ak by to urobil, musel by ju okamžite vziať do postele a pomilovať". "To je dôvod, prečo sa nemôžem vrátiť, pretože by som s vami musel robiť všetky tie nezbedné veci," stálo v správe. Ak by s tým žena súhlasila, je ochotný prísť. Ak nie, vraj si nemusí robiť starosti s peniazmi za vykonanú prácu. Žiadne od nej nechce. 

Školáčka (7) nechala počas online hodiny zapnutú kameru: Zhrozená učiteľka, odhalila strašný hnus

Britka ostala z týchto slov šokovaná. Robotníkovi totiž podľa vlastných slov nedala žiadnu zámienku na to, aby si myslel, že by medzi nimi mohlo dôjsť k nejakým intímnostiam. Zároveň podotkla, že bol vo veku jej otca. Na jeho správu nebola schopná reagovať, pretože je stále v šoku a trápi ju aj to, že nemá dokončenú prácu v kuchyni. Užívatelia jej veľmi nepomohli, sú totiž z tejto skúsenosti rovnako ohromení ako autorka príspevku.

Viac o téme: MurárSexuálne obťažovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu