Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Manžel opustil ženu hneď po pôrode: Keď zbadal, aké dieťa sa im narodilo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Príchod dieťaťa by mal byť pre rodičov tým najšťastnejším okamihom v ich živote. V prípade ženy, ktorá sa zdôverila so svojou skúsenosťou na Reddite, to však bolo úplne inak. Narodenie jej syna totiž spôsobilo v rodine hotový prevrat.

V rodine mladej ženy nastalo po pôrode hotové peklo. Bábätko malo totiž tmavú pokožku, hoci obaja rodičia sú belosi. Manžel vraj okamžite cez sociálne siete informoval celú rodinu o tom, že sa im narodilo tmavé dieťa a on tak určite nemôže byť jeho otcom. "Jeho rodina a veľa našich priateľov mi volalo rovno do pôrodnice, len aby mi povedali, že sú na mňa naštvaní a nadávali mi. Ja sama som bola zmätená z toho, ako sa to mohlo stať," uvádza mamička. Muž ju dokonca odmietol vyzdvihnúť z nemocnice. Keď bola prepustená, pred domom si našla vyhádzané svoje veci a musela sa odsťahovať k rodičom. "Vyhodil celú detskú izbu, všetkého sa zbavil. Keď som od neho chcela nejaké detské veci, poslal mi len fotografie prázdnej miestnosti." 

Manžel opustil ženu hneď
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Žena bola z celej situácie úplne rozrušená. Manžel s ňou vraj odmietal komunikovať, ale nakoniec ho presvedčila, aby išiel na test otcovstva. Veci sa potom začali uberať úplne iným smerom. "Potvrdilo sa, že je otcom dieťaťa. Testy okrem toho ukázali, že muž mal v rodine asi 30 percent afrických predkov. Keď sa dozvedel túto správu, pokúsil sa všetko napraviť a ospravedlnil sa," pokračuje mamička. Teraz ale nevie, či mu dokáže odpustiť. Manžel jej totiž povedal veľa nepekných vecí a dokonca nadával aj na bábätko, ktoré za nič nemohlo. Preto sa obrátila na užívateľov Redditu s otázkou, či sa má cez všetko preniesť a vrátiť sa k manželovi. Sestra jej vraj odporúča párovú terapiu. 

Manžel opustil ženu hneď
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Väčšina užívateľov sa zhodla v tom, že reakcia manžela bola neprimeraná a nemal ju ponižovať pred celou rodinou a známymi. "Keby ťa skutočne miloval a bol by dobrým človekom, ešte na začiatku by požiadal o test otcovstva," napísal jeden z nich.

Viac o téme: ManželstvoPôrod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu