Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Žena zverejnila geniálny TRIK na rýchle vysušenie opratej bielizne, ľudia ho okamžite začali používať

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MELBOURNE - Tip na sušenie bielizne, s ktorým prišla istá Austrálčanka z Melbourne, je síce v tomto období trochu neaktuálny, ale po príchode hmlistej jesene a chladnej zimy ho možno oceníte. Podľa reakcií užívateliek je totiž veľmi obľúbený a praktický.

VIDEO Mladík vymyslel jednoduchý trik, ako ošúpať cibuľu bez sĺz a za pár sekúnd: Budete ho milovať!

Ak nemáte doma sušičku bielizne a počasie vám nedovoľuje vysušiť ju vonku, skúste to ako Melina Brownová. Vo facebookovej skupine "Mums Who Clean" zverejnila vlastný zlepšovák, vďaka ktorému sa jej podarilo v súčasnom austrálskom chladnejšom počasí veľmi rýchlo vysušiť opratú bielizeň. "Presvedčte sa, že môj manžel začne nový týždeň so svojím obľúbeným párom boxeriek a ponožiek. Možno bude voňať ako nedeľná pečienka, ale chcela som využiť teplo, ktoré nám teraz vo Viktórii chýba," píše v príspevku. Jeho súčastou je fotografia rúry, ktorá je ovešaná bielizňou. A práve v tom spočíva spomínaný trik. 

Žena zverejnila geniálny TRIK
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Mums Who Clean)

Krátko po jeho zverejnení sa začali hromadiť reakcie užívateliek, z ktorých mnohé priznali, že robia niečo podobné aj v oveľa sofistikovanejšej verzii. "Raz ráno som našla na šnúre zamrznuté oblečenie, ktoré som potrebovala. Hodila som ho na chvíľu do mikrovlnnej a potom do elektrickej rúry. Netrvalo dlho a mohla som v ňom vyraziť von," napísala jedna žena. "Nevyhnutnosť je matka vynálezu," zhodli sa ďalší. Niektorí ale vyjadrili obavu, že manžela Meliny môžu teraz prenasledovať psy, pretože budú z neho cítiť pečené mäso. Ďalší si zas myslia, že ide o hazard, pretože bielizeň by sa mohla chytiť od plynového horáka. 

Viac o téme: Sušenie bielizne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu