Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena zverejnila geniálny TRIK na rýchle vysušenie opratej bielizne, ľudia ho okamžite začali používať

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MELBOURNE - Tip na sušenie bielizne, s ktorým prišla istá Austrálčanka z Melbourne, je síce v tomto období trochu neaktuálny, ale po príchode hmlistej jesene a chladnej zimy ho možno oceníte. Podľa reakcií užívateliek je totiž veľmi obľúbený a praktický.

VIDEO Mladík vymyslel jednoduchý trik, ako ošúpať cibuľu bez sĺz a za pár sekúnd: Budete ho milovať!

Ak nemáte doma sušičku bielizne a počasie vám nedovoľuje vysušiť ju vonku, skúste to ako Melina Brownová. Vo facebookovej skupine "Mums Who Clean" zverejnila vlastný zlepšovák, vďaka ktorému sa jej podarilo v súčasnom austrálskom chladnejšom počasí veľmi rýchlo vysušiť opratú bielizeň. "Presvedčte sa, že môj manžel začne nový týždeň so svojím obľúbeným párom boxeriek a ponožiek. Možno bude voňať ako nedeľná pečienka, ale chcela som využiť teplo, ktoré nám teraz vo Viktórii chýba," píše v príspevku. Jeho súčastou je fotografia rúry, ktorá je ovešaná bielizňou. A práve v tom spočíva spomínaný trik. 

Žena zverejnila geniálny TRIK
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Mums Who Clean)

Krátko po jeho zverejnení sa začali hromadiť reakcie užívateliek, z ktorých mnohé priznali, že robia niečo podobné aj v oveľa sofistikovanejšej verzii. "Raz ráno som našla na šnúre zamrznuté oblečenie, ktoré som potrebovala. Hodila som ho na chvíľu do mikrovlnnej a potom do elektrickej rúry. Netrvalo dlho a mohla som v ňom vyraziť von," napísala jedna žena. "Nevyhnutnosť je matka vynálezu," zhodli sa ďalší. Niektorí ale vyjadrili obavu, že manžela Meliny môžu teraz prenasledovať psy, pretože budú z neho cítiť pečené mäso. Ďalší si zas myslia, že ide o hazard, pretože bielizeň by sa mohla chytiť od plynového horáka. 

Viac o téme: Sušenie bielizne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu