Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Mladík vymyslel jednoduchý trik, ako ošúpať cibuľu bez sĺz a za pár sekúnd: Budete ho milovať!

(Zdroj: Instagram/james_rembo)

LONDÝN - Užívateľ Instagramu sa podelil s ostatnými o svoj jedinečný trik, ako ošúpať cibuľu za pár sekúnd a bez toho, aby ste sa pri tom rozplakali. Jeho video sa bleskovo začalo šíriť na sociálnych sieťach, kde získalo obrovskú odozvu.

Cibuľa tvorí základ mnohých jedál, no jej krájanie vie byť častokrát mimoriadne nepríjemné. Väčšinou nám totiž pri tom stekajú po tvári slzy. James Rembo však na Instagrame zverejnil jednoduchý, no zato veľmi účinný trik, ako pokrájať túto zeleninu bez toho, aby ste si museli utierať mokré líca. Jeho metóda okrem toho zaberie len pár sekúnd a niektorým z nás možno poslúži aj ako dobrý spôsob na vybitie si nahromadeného hnevu. 

Geniálny TRIK, ako najrýchlejšie a najľahšie pokrájate melón: Odteraz už to nebudete robiť inak!

James začína prekrojením cibule na dve polovice v mieste, kde bola predtým stonka. Potom ich položí plochou stranou na dosku a silno do nich udrie päsťou. Cibuľa sa v dôsledku toho rozpadne na viaceré vrstvy a odpadne z nej šupa.

Užívatelia si túto jednoduchú metódu nevedia vynachváliť a zároveň sa pozastavujú nad tým, že im nenapadla tiež. "Je to brilantné, ale nechápem, že to už dávno nenapadlo aj mne!" napísal jeden z nich. 

Viac o téme: CibuľaTrikKrájanie cibule
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu