Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žena je presvedčená o tom, že ju podvádza manžel: Zmenil totiž svoj INTÍMNY ZVYK

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Neveru vo vzťahu zvyčajne prezradia náhle zmeny správania a zvyklostí tých, ktorí zahýbajú. Podobné podozrenie má aj nemenovaná matka piatich detí, ktorá si všimla, že jej manžel niekoľko týždňov vynechával zaužívaný hygienický rituál. Obrátila sa preto na portál Netmums a žiada užívateľov, aby jej poradili, ako sa má zachovať.

Na obľúbenej stránke pre rodičov sa objavil príbeh istej ženy, ktorá je vraj presvedčená o tom, že jej manžel má mimomanželský románik. Usudzuje tak na základe toho, že si už dlhšie neholil svoje intímne partie. Prestal s týmv čase, keď v Británii začali platiť protikoronavírusové obmedzenia, v dôsledku ktorých muž musel zostať doma. "Za celý ten čas sa vôbec neobťažoval oholiť tam dolu. Urobil to až teraz, keď opäť nastupuje do práce," napísala znepokojená manželka.

Žena je presvedčená o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Pripustila síce, že je možno trochu paranoidná, ale vraj ju upokojí, keď zistí, že podobnú skúsenosť majú aj iní užívatelia. Jej podozrenie podporuje aj fakt, že manžel sedí v kancelárii iba s jednou ženou. Pred pár rokmi navyše riešili niečo podobné, keď sa zaplietol s kolegyňou, o ktorej tvrdil, že je muž. Prezradili ho správy so sexuálnym obsahom, ktoré si vymieňal s týmto "mužom".  Neveru vtedy oľutoval a manželku odprosil. 

Žena je presvedčená o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

"Podľa mňa je to jedno veľké nedorozumenie. Váš manžel sa možno cíti v pracovnom oblečení pohodlnejšie, keď je oholený. Doma ho na sebe nemal, tak sa jednoducho neholil," myslí si jeden z užívateľov. Ďalší podotkol, že počas karanténnych opatrení sme sa všetci trochu zanedbali a neriešili sme veci, ktoré sú pre nás bežné, keď chodievame do práce. Iný komentár pripúšťa, že vzhľadom na minulosť má žena dôvod na isté obavy, ale v tomto prípade sú skôr zbytočné. Už raz to síce v ich vzťahu škrípalo, ale keď jej manžel zistil, že ju môže stratiť, tak so všetkým prestal. Jeden muž podozrievavej žene poradil, aby si u svojho manžela všímala aj iné zmeny, najmä to, či odmieta sex.

Viac o téme: ManželstvoNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu