Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž sa ráno ponáhľal do práce, no stratil kľúče: Skontroloval gauč a našiel tam... PREBOHA!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ROSE HILL - Muž z Kansasu, ktorý pod matracom na gauči hľadal kľúče, zostal nemilo prekvapený. Namiesto kľúčov totiž našiel dvojmetrového hada. Je možné, že bol v dome už niekoľko týždňov. Našťastie sa správal veľmi pokojne a privolaní hasiči ho jednoducho zneškodnili.

Nie každé ráno je dvakrát príjemné. Jedno takéto ráno zažil aj obyvateľ amerického Kansasu, ktorý sa chystal do práce, no nevedel nájsť kľúče. Napadlo mu, že by mohli byť pod matracom na gauči. Siahol tam a niečo našiel, no kľúče to neboli ani omylom. V pohovke sa totiž usalašil had. 

FOTO Seniori v domove dôchodcov zažili poriadny šok: Zo strechy visel had, ale čo mal v papuli!

Muž zavolal na políciu, ktorá so sebou vzala aj milovníka hadov, dobrovoľného hasiča Melvina Linota. Nasadil si ochranné rukavice a vošiel do domu. "Hada som začal ťahať spod matraca, bol veľmi pokojný, tak som si dal dole rukavice a dostal ho odtiaľ preč," uviedol Melvin. 

Had čaká na svojho majiteľa
Zobraziť galériu (2)
Had čaká na svojho majiteľa  (Zdroj: Youtube/Funtrest Mag)

Had bol údajne studený, pretože pod gaučom sa ukrýval už niekoľko týždňov. Patrí zrejme niekomu zo susedstva. Odniesli ho do najbližšieho obchodu so zvieratami, kde si plaza bude môcť vyzdvihnúť jeho majiteľ. Policajný dôstojník Taylor Parlier radí, aby si ľudia kontrovali gauče a postele. "Ľudia vedia, že môžu kedykoľvek čakať pavúky, ale nečakajú, že objavia aj hady. Je to pre nás nová vec," povedal. 

Viac o téme: HadGauč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu