Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Seniori v domove dôchodcov zažili poriadny šok: Zo strechy visel had, ale čo mal v papuli!

(Zdroj: Facebook/Churches of Christ Care - Seniors Lifestyles)

NAMBOUR - Do komunitného centra seniorov v Queenslande zavítala krajta kobercová, ktorá všetkých poriadne vydesila. Visela zo strechy, zatiaľ čo z jej úst trčala polovica obete. Výskyt krajty nie je v tejto oblasti ničím výnimočným, aj keď je pravdou, že domov dôchodcov ešte žiadna nenavštívila.

Seniori z katolíckeho komunitného centra v austrálskom meste Nambour zažili poriadnu šou. Postarala sa o to krajta kobercová, ktorá visela zo strechy budovy a v ústach mala napoly zožratú jaštericu. Na Facebooku bola zverejnená aj fotka z tejto udalosti. "Obyvatelia nášho komunitného centra minulý týždeň zažili poriadnu šou, keď krajta kobercová visela zo strechy priamo pred vchodovými dverami," uvádza sa v príspevku zamestnancov centra. 

S obrovským suchom sa veľa zvierat presúva z národných parkov do ľudských obydlí, kde hľadajú vodu a potravu. "Táto krajta našla oboje," dodáva príspevok. Krajta kobercová sa v Queenslande vyskytuje bežne. Počas obdobia rozmnožovania sa zvykne ukrývať na strechách domov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu