Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Žene strašne smrdelo auto: Otvorila kapotu, ukrývala to najšialenejšie tajomstvo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PITTSBURGH - Auto istej ženy z amerického Pittsburghu sa zrejme veľmi zapáčilo veveričke, ktorá sa rozhodla, že si z neho urobí domček na prezimovanie. Keď potom majiteľka auta nadvihla kapotu, takmer omdlela od úžasu. Milá skúsenosť už zabáva užívateľov sociálnej siete.

Keď Holly Persicová v pondelok ráno vyrazila so svojou Kiou Sorento za dennými povinnosťami, všimla si, že v aute sa šíri neznesiteľný zápach. Nadvihla teda kapotu auta a naskytol sa jej šokujúci pohľad. Celý motor bol pokrytý suchou trávou, v ktorej bolo uložené veľké množstvo vlašských orechov.

FOTO Žene strašne smrdelo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Chris Persic)

"Manželka mi volala, že cíti v aute zvláštny smrad. Tak som jej povedal, aby radšej pozrela pod kapotu. O chvíľu som dostal od nej správu aj s fotografiou. Padla mi sánka, keď som to uvidel," hovorí jej manžel Chris. Trvalo takmer hodinu, kým dal auto do poriadku.

V suchej tráve našiel približne dvesto orechov, ktoré si tam usilovná veverička doniesla počas víkendu, keď bolo vozidlo odstavené. "Orechy boli všade, vyberal som ich aj spod motora. A ešte aj pršalo, bolo to dosť náročné. Pre istotu som s autom zašiel k mechanikovi, aby všetko skontroloval. Našťastie je v poriadku," dodal Chris.

FOTO Žene strašne smrdelo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Chris Persic)

Milý príbeh už zabáva užívateľov Facebooku. Manželia všetkým odporúčajú, aby pred jazdou vždy skontrolovali, či nemajú pod kapotou podobné prekvapenie. 

Viac o téme: AutoVeverička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu