Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO V dome sa ozval rachot: Vydesené dievča napísalo bratovi, z jeho reakcie sa stal virál

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

EDINBURGH - Neznámy rachot v dome vyrušil Chelseu Morrisovú, ktorá okamžite zalarmovala svojho brata vo vedľajšej izbe. Bála sa totiž, že ide o zlodejov. Neskôr však vysvitlo, že za neznámym ohlušujúcim zvukom bola bratova maškrtnosť a jeho obľúbená čokoláda.

Chelsea Morrisová z Edinburghu skočila na rovné nohy, keď začula neznámy zvuk vo svojom dome. „Niečo buchlo a ja som sa zľakla, že sa k nám chcú dostať zlodeji,“ napísala na sociálnej sieti. „Rýchlo som písala bratovi, ktorý bol vedľa, aby išiel všetko skontrolovať.“

Brat Ryan sa však na sestrinej žiadosti dobre zabavil. Neznámy rachot totiž vyrobil práve on, keď si rozbaľoval obľúbenú sladkosť. „Áno, sme prepadnutí čokoládou,“ odpísal vystrašenej sestre.


Čítajte aj: Bol bezradný! Muž partnerke kupoval tampóny, z jeho FOTO a otázky, čo jej poslal, sa všetci smejú


Čokoládový pomaranč v Británii známy pod názvom Terry’s chocolate orange, totiž spôsobuje veľký hluk pri jeho lámaní na mesiačiky. „Naozaj to znelo ako vlámanie. Triasol sa celý dom,“ usmieva sa Škótka a na jej príbehu sa už zabávajú užívatelia Twitteru. Mnohí z nich pripúšťajú, že aj ich už v minulosti vystrašilo lámanie tejto populárnej maškrty.

VIDEO: Pozrite si, ako vyzerá lámanie spomínaného čokoládového pomaranča.

Viac o téme: ČokoládaHlukLámanieFalošný poplach
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu