Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nastávajúca mamička natáčala kopanie bábätka v bruchu: VIDEO Nechtiac zachytila frajera pri trápnosti

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Poppy Hariet Shepherd)

WOLVERHAMPTON - Pre všetkých budúcich rodičov, ktorí chcú kamerou zachytiť pohyb ich nenarodeného dieťatka v bruchu mamičky, je dôležité reagovať okamžite. Vystihnúť takýto moment sa podarilo aj Poppy Shepherdovej z Veľkej Británie, ktorá však svojím mobilom nahrala oveľa viac, ako pôvodne plánovala. Jej video sa preto objavilo na Twitteri, kde zaznamenalo obrovský úspech.

Nastávajúca mamička Poppy je v tridsiatom týždni tehotenstva, čiže v období, keď sa jej potomok hlási kopancami do bruška. Rozhodla sa, že si tento jedinečný okamih zveční a nahrá si ho na video. Roztomilé zábery tehotenského bruška a idylku okamihu však preruší akýsi cudzí zvuk v pozadí. To si práve uľavil nastávajúci otecko Abraham Degg, ktorý nemal ani poňatie o tom, že jeho partnerka práve nakrúca. Sherridanovú nepredvídateľná a náhodná kombinácia oboch udalostí očividne pobavila, pretože v závere krátkeho videa počuť jej smiech.

Degg nakoniec vtipné zábery zverejnil na Twitteri, kde mali neočakávaný úspech a viac ako 740 000 pozretí a lajkov. "Vyznelo to ako pôrod. Počkáme si na to, čo prinesie ten skutočný o pár mesiacov," píše jeden z užívateľov.

Čítajte aj: Kruté VIDEO, ako sa matka zabáva na svojich synoch, ktorí pri pohľade na jej dokaličenú ruku kričia od hrôzy

Abraham, ktorý pobavil svojou neplánovanou, ale dobre načasovanou vsuvkou, zároveň prezradil, že bábätko, ktoré tak intenzívne kope svoju mamičku, by sa malo narodiť 15. januára

Viac o téme: KopanieTehotenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu