Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Svadobčania chceli napodobniť legendárnu scénu z Hriešneho tanca: Až vás z toho VIDEA strasie

(Zdroj: Twitter/Morgan Murray)

NASHVILLE - Keď známy americký moderátor Jimmy Fallon požiadal divákov, aby zverejnili na Twitteri najzábavnejšie svadobné videá, jednou z prispievateliek bola aj Morgan Murrayová z Tennessee. A práve jej zábery, na ktorých s manželom imitujú scénu z populárneho filmu, patria k tým najvydarenejším.

Príspevok Morgan, ktorá sa vydávala v lete, patrí k tým najsledovanejším v rámci Fallonovej výzvy. A to napriek tomu, že sa končí totálnym fiaskom a diváci sa desia toho, či jeho hlavní aktéri vôbec prežili. Morgan sa totiž rozhodla so svojím manželom na svadbe jeho brata napodobniť záverečnú scénu z filmu Hriešny tanec. Jeniffer Greyová v nej spočinie v rukách Patricka Swayzeho a ten ju s ľahkosťou dvíha nad hlavu.

Povestná zdvíhačka má v podaní tohto páru ale úplne iný priebeh. Rozbehnutá žena svojím výskokom totiž doslova zvalcovala svojho tanečného partnera a zmietla ho pod najbližší bufetový stôl. Diváci tak tŕpnu, či hrôzostrašný pád nekončí tragédiou. "Ja som skončila s rozrazenou perou a manžel mal otras mozgu," uviedla Murryová 

Problém bol v tom, že sa síce dostatočne rozbehla, ale nevyskočila do potrebnej výšky. "Som šokovaný z toho, ako ti manžel dôveruje. Myslel som si, že ho ideš zabiť," okomentoval video jeden z užívateľov. 

Viac o téme: SvadbaHriešny tanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu