Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Dievčina dala v lete svoje číslo zmrzlinárovi: Teraz dostala čudnú správu, ale nie od neho!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Jennifer Wilde)

BRIGHTON - Mladá Britka dala zmrzlinárovi svoje telefónne číslo a on jej na oplátku podaroval zmrzlinu zdarma. Veľkým prekvapením pre dievčinu bolo, keď jej neskôr volala mužova nahnevaná manželka. Dvadsaťpäťročná žena sa o svoj príbeh podelila s užívateľmi Twitteru. Mnohí jej držia stranu a tvrdia, že chybu urobil predavač, nie ona.

Dvadsaťpäťročná Jenny Wildeová zo Surrey si užívala deň na podujatí Brighton Pride, ktoré sa konalo v auguste. Miestny predajca zmrzliny menom James jej ponúkol túto pochúťku zadarmo výmenou za jej telefónne číslo. "Povedal, že všetkým mojim kamarátom dá zmrzlinu zdarma, ak mu dám svoje číslo. Bol to férový návrh. Odvtedy nie sme v nijakom kontakte," začína Angličanka svoje rozprávanie. O to viac ju prekvapilo, keď po nejakom čase dostala hlasovú správu od Jamesovej nahnevanej manželky. "Ty štetka, myslíš si, že máš právo byť uložená v telefóne môjho muža?" spýtala sa jej. 

Wildeová o incidente napísala na Twitteri, kde si mnohí myslia, že za nič nemôže. "Otázka znie, prečo sa hnevá na to dievča a nie na svojho manžela," pýtajú sa mnohí. Iní zažartovali, že toto je presne ten dôvod, prečo im mama zakázala brať si zmrzlinu od neznámych ľudí. 

FOTO Dievčina dala v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Jennifer Wilde)

Jenny zmrzlinárovu manželku ignorovala. "Keby sa ma normálne spýtala namiesto toho, aby ma hneď obvinila a bola ku mne hrubá, vysvetlila by som jej to. Každopádne, je to ich dráma, nie moja," uzavrela. 

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu