Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šialené VIDEO: Tehotná šoférka na audine zavinila nehodu, z ktorej mrazí

Vodička v dôsledku rýchlej jazdy spôsobila dopravnú nehodu.
Vodička v dôsledku rýchlej jazdy spôsobila dopravnú nehodu. (Zdroj: YouTube/Obaraye Efosa)

PETERBOROUGH - Vodička auta značky Audi, Madalina-Cristina Postolacheová, skončila vo väzení po tom, čo spôsobila dopravnú nehodu. Vlastným zavinením vážne zranila niekoľko ľudí. Najzarážajúcejší je fakt, že žena bola v tom čase tehotná a v čase nehody mala v aute vlastné deti. Ani to jej nebránilo pridať na 180 kilometrov za hodinu.

Vlani 24. júna Madaline-Cristina Postolacheová spôsobila dopravnú nehodu v dôsledku rýchlej jazdy. Vo svojom aute značky Audi Q7 išla neuveriteľných 180 kilometrov za hodinu. Viezla štyroch ďalších pasažierov, medzi nimi boli aj jej dve deti.

Kvôli vysokej rýchlosti zozadu narazila do auta pred ňou a spôsobila tak vážne zranenia osobám sediacim v druhom aute. Dve z jej obetí sa liečia dodnes a vodička auta, do ktorého Madaline narazila, trpí posttraumatickou stresovou poruchou. 

Matovič zverejnil FOTO zo svojej nehody na D1: Luxusný Range Rover na šrot

Medaline z dopravnej nehody vyviazla bez zranení. „Postolacheová šoférovala bezohľadne a úplne nezodpovedne,“ uviedla policajná strážnička Anthea Heapová. Medaline bola pritom v čase nehody v druhom mesiaci tehotenstva. Kvôli svojmu nerozvážnemu správaniu strávi desať mesiacov vo väzení a musí odpracovať 200 hodín verejnoprospešných prác. Na tri roky má zákaz šoférovania. 

Viac o téme: NehodaRýchla jazdaTehotná vodička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu