Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Študentka sa chcela mame pochváliť novou spálňou: Čo ale ten pikantný detail na posteli?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/ella martine)

PORTLAND - Americká tínedžerka zo štátu Oregon nechtiac odhalila pred mamou svoje "posteľové tajomstvo". Poslala jej totiž fotku svojej novej spálne, no zabudla na jeden detail v pozadí - erotické putá. Jej mama si to, samozrejme, všimla. Dcéra sa pokúšala situáciu zachrániť výhovorkami, no neúspešne.

Študentka Ella van der Meulenová sa chcela pochváliť mame s čerstvo zariadenou spálňou, preto jej poslala fotografiu svojej izby. Nevšimla si však, že na čele postele visia putá, ktorá podľa všetkého používa pri sexuálnych hrátkach s partnerom. Jej mame to ale neušlo a dcére poriadne zavarila. S vtipnou historkou sa dievčina podelila na svojom twitterovom účte.

"Mama si pýtala fotky mojej novej izby, tak som jej ich poslala. Som hlúpa," okomentovala svoj záber. Jej mama zareagovala: "Pekné, ale čo tie putá?" Dievčina, ktorá si privyrába ako hudobníčka, sa snažila obhájiť tým, že jej spolubývajúca točila v izbe krátky klip a putá sa jej tam hodili. Táto výhovorka ale u mamy absolútne neobstála. Elle odkázala, že sa ich musí čo najskôr zbaviť.

FOTO Študentka sa chcela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/Daily Star)

Napriek nepríjemnosti situácie sa Ella nemusí cítiť zle. Na Twitteri sa k nej pridalo hneď niekoľko ľudí, ktorí majú podobnú skúsenosť. "Mama mi prišla pomôcť s upratovaním domu. Pod posteľou našla putá na ruky aj na nohy. Netreba dodávať, že ju neprekvapil fakt, že som po svadbe otehotnela tak rýchlo," spomína jedna žena v reakcii na príspevok.

Viac o téme: TrapasŠtudentka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu