Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO, pri ktorom sa vám zastaví srdce: Rodičia sa jašia, za chrbtom matky sa odohráva šialenstvo

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Unique canal)

LONDÝN - Zábery, ktoré nakrútil ruský pár Sveta Ananasová a Andrei Bonor, pohoršujú užívateľov internetu. Video totiž zachytáva ich malého syna v pozadí, ako sa takmer prizabil. A hoci si mnohí myslia, že (ne)zodpovednosť rodičov by mali prehodnotiť kompetentné úrady, oni sú zrejme na výkon svojho chlapčeka pyšní.

Sveta pravidelne uverejňuje videá zo svojho súkromia na sociálnych sieťach. Na tom poslednom sa jaší so svojím manželom a skáče na neho. Do záberu sa však priplietol ich trojročný syn Gabriel. Ten svojím zoskokom z poschodovej postele úplne zatienil svojich exhibicionistických rodičov. Chlapček zrejme napodobňoval mamu, ktorá vysmiata vyskočila do náručia Andreia.

Rodičia sú príliš zaneprázdnení nakrúcaním a vôbec si nevšímajú, čo ich synček stvára. Ten sa odrazí od matraca na dlážke a nebezpečne dopadá na krk. Divák videa si poriadne vydýchne, keď vidí, že Gabriel adrenalínový zoskok prežil a usmiaty skočí na rovné nohy. 

VIDEO, pri ktorom sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Unique canal)

Mnohí užívatelia si myslia, že by si video mali pozrieť aj sociálni pracovníci, aby posúdili konanie rodičov malého chlapca. "Chúďa dieťa. Má príliš zaneprázdnených rodičov," napísal jeden z nich. "Chlapček sa možno tvári veselo, to však neospravedlňuje rodičov. Sú jednoducho nezodpovední. Čo ak by sa vážne zranil? Obaja sa hanbite," píše ďalší. Sveta má však vo všetkom jasno a obhajuje sa slovami, že v detstve robila horšie kúsky, rada skákala aj zo skrine a neraz skončila so zašívaným obočím.

Viac o téme: Sveta ananas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu