Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík požiadal priateľku o ruku: Tá súhlasila, ale len pod jednou nepochopiteľnou podmienkou

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

Neznáma žena sa na Reddite zdôverila so svojou skúsenosťou z vlastných zásnub. Priateľ ju údajne požiadal o ruku s prsteňom v hodnote 350 dolárov (314 eur), dala mu však ultimátum. Ak jej nekúpi vysnívaný a hlavne drahší zásnubný prsteň, nevezme si ho.

Žena zostala šokovaná lacným výzorom prsteňa s "malým" diamantom. Po niekoľkých dňoch nabrala dostatok odvahy a opýtala sa svojho nastávajúceho, koľko za prsteň zaplatil. "Vyzeral skutočne hrdo a povedal, že ho dostal za naozaj dobrú cenu. Klenotník mu povedal, že prsteň má hodnotu tisíc dolárov, ale predal mu ho za 350," napísala na stránke Reddit.

Mladík požiadal priateľku o
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Priznáva, že ju to zranilo. Bola sklamaná z toho, že jej priateľ nie je ochotný zaplatiť za prsteň ani svoju týždňovú výplatu. Povedala mu, že si to cení, ale nepáči sa jej prsteň, ktorý jej dal. "Prsteň vyzerá lacno a aj bol lacný, s jeho výberom si asi nedal veľa práce." 

Snúbencovi preto dala ultimátum. Vezme si ho jedine v prípade, že jej kúpi vysnívaný prsteň v hodnote 3000 dolárov. Mladík reagoval tým, že svojej milej povedal, že je materialistická a že by radšej ušetril peniaze na svadobnú cestu alebo dom. Vraj jej kúpi ďalší prsteň, ale nie za viac ako 500 dolárov. 

Mladík randil s dvomi ženami naraz: O ruku požiadal tú nesprávnu, ohromujúci koniec príbehu

Užívateľka neskôr aktualizovala svoj príspevok s informáciou, že jej priateľ minul 4000 dolárov na výlet do Las Vegas. Údajne tam pil víno za vyššiu sumu než jej zásnubný prsteň. Mnoho ľudí na Reddite však ženino správanie odcudzuje. "Chápem, že sa cítite nedocenená, ale spôsob, akým ste to povedali, z vás robí zlatokopku," píše sa v jednom z komentárov. Ďalšia osoba podotýka, že muž by si mal nájsť ženu, ktorá sa nezaujíma len o peniaze. Našli sa však aj takí, ktorí súhlasili so ženiným rozhodnutím.

Viac o téme: ZásnubyŽiadosť o rukuZásnubný prsteň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu