Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž zverejnil recenziu stojana na uteráky: Preboha, ale čo ten pikantný detail na FOTO?!

(Zdroj: Twitter/Hazel Coleman)

WEYMOUTH - Posielanie recenzií k výrobkom nakupovaným cez internet patrí k pravidelným rituálom viacerých z nás. Ak ich však chcete zároveň obohatiť fotografiou, dávajte si veľký pozor. V opačnom prípade môžete dopadnúť ako istý John, ktorý chcel iba ohodnotiť nový stojan do kúpeľne. Užívatelia však dostali vďaka nešikovne zhotovenej fotke možnosť ohodnotiť aj niečo iné.

Hazel Colemanovej z anglického mesta Weymouth sa zapáčil bambusový stojan na uteráky na stránke e-Bay. Ešte pred kúpou si ale chcela prečítať recenzie na výrobok od užívateľov, ktorí si ho už zakúpili. Narazila na tú od Johna, no viac ako samotný komentár ju zaujala priložená fotografia. Bol na nej muž, ako sedí rozkročene na posteli pred zrkadlom v spálni a vedľa neho stojí spomínaný stojan. Do objektívu mu však vliezol aj penis nezbedne vykukujúci z pohodlných trenírok. "Klikala som na recenzie. Na tejto ma zaujalo aj čosi viac," napísala na Twitteri 24-ročná Hazel.

O kus nábytku, ktorý vďaka svojej výške nevyzerá príliš prakticky, je tak zrazu veľký záujem a John sa týmto spôsobom postaral o jeho skvelú reklamu. Mnohí užívatelia dokonca tvrdia, že jeho mužská pýcha prikrášlila predražený výrobok, ktorý inak stojí v prepočte necelých 40 eur. 

Muž si chcel kúpiť nový iPhone na e-Bayi: Veľký podvod, na TOTO si pri kúpe dávajte pozor!

"Stojan má prakticky uložený vedľa postele. Môže naň zavesiť uterák, keď skončí s tým, k čomu sa pravdepodobne schyľuje," okomentoval záber jeden z užívateľov. Ďalší potvrdil, že v týchto situáciach je uterák spoľahlivejší ako balíček servítok, ktoré má autor fotografie položené vedľa nočného stolíka.  

Viac o téme: PenisTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu