Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík sa nudil, začal sa prehrabávať v priateľkiných veciach: To nemal robiť, našiel tajnú škatuľu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Muž žiada prostredníctvom internetu o radu, pretože zistil, že jeho priateľka v skrini schováva skutočne bizarnú vec. Konkrétne kartónovú škatuľu, v ktorej boli jeho veci, od zubnej kefky až po použité kondómy. Teraz netuší, ako sa má ďalej zachovať.

Neznámy chlapík sa z dlhej chvíle rozhodol, že kým je jeho priateľka na vysokoškolskej prednáške, prehrabe sa trochu jej vecami v izbe. V skrini našiel veľkú škatuľu, ktorej obsah ho šokoval. Nachádzali sa v nej totiž veci, ktoré kedysi vlastnil. Bola tam zubná kefka, boxerky, no aj vlasy, nechty či použité kondómy. "Boli sme spolu už takmer rok a nikdy sme medzi sebou nemali veľké problémy, okrem malých hádok, ktoré sme vždy rýchlo vyriešili. Doposiaľ som si na jej správaní nevšimol nič zvláštne," začína svoje rozprávanie na internetovom fóre Reddit. 

Mladík sa nudil, začal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Do osudného dňa vraj nikdy neskúmal, čo má jeho priateľka v skrini. No v osudný deň sa nudil a chcel vedieť, aké veci si odkladá do skrine. Dievčina mu s najväčšou pravdepodobnosťou dokonca ukradla aj účtenky z peňaženky. V škatuli sa okrem už spomínaných vecí nachádzali aj obaly z potravín, ktoré mladík niekedy v minulosti zjedol, kus skla a polovica použitého mydla. No najviac ho znepokojili tie kondómy. 

Mladík ostal v šoku, keď sa dozvedel o tajnom zlozvyku svojej priateľky: Nechutnosť s ponožkami!

Zatiaľ priateľke nepovedal, čo našiel a prosí o radu užívateľov, ako má celú situáciu vyriešiť. Bojí sa, že priateľka sa bude hnevať, že sa jej hrabal v osobných veciach. "Skutočne ju veľmi milujem, ale zároveň som vystrašený," hovorí. Ľudia na jeho príspevok reagovali okamžite. Viacerí navrhli, aby sa priateľke buď priznal, alebo sa s ňou rozišiel. Niektorí podotkli, že jeho dievča môže byť akási čarodejnica, ktorá využíva jeho veci počas rituálov. 

Viac o téme: Tajomstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu