Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík ostal v šoku, keď sa dozvedel o tajnom zlozvyku svojej priateľky: Nechutnosť s ponožkami!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Dvadsaťosemročnému chlapovi začali miznúť ponožky po tom, ako sa s priateľkou nasťahovali do spoločného bytu. Neskôr doma našiel igelitové vrecúško s ponožkami, ktoré boli zašpinené od výkalov. Priateľka sa nakoniec priznala k nechutnej úchylke.

Mladíkovi záhadne začali miznúť čisté ponožky, tak sa spýtal svojej priateľky, či o nich niečo nevie. V žiadnom prípade však nebol pripravený na jej odpoveď. Dievčina sa totiž priznala, že jeho ponožky používa namiesto toaletného papiera, keď vykonáva veľkú potrebu. 

Muž každý deň čuchal svoje smradľavé spotené ponožky: Škaredo sa mu to vypomstilo

"O bielizeň sa stará výhradne on, odmieta odo mňa akúkoľvek pomoc. Potom som si počas vynášania smetí všimol zvláštne vrecko, ktoré bolo plné mojich ponožiek špinavých od výkalov," začal svoje rozprávanie užívateľ. Prekvapilo ho to, pretože doma nechovajú žiadne domáce zvieratá ani nemajú deti. Keď sa spýtal priateľky, či o tom vie viac, rozplakala sa a priznala sa mu. Vraj ale nejde o fetiš, podľa svojich slov je "germafobička", čiže sa bojí, že sa jej toaletný papier pri používaní roztrhne a zašpiní si tak ruky. "Používa ponožky, pretože jej zakryjú celú dlaň. Po použití ich odhodí a keďže už minula všetky svoje ponožky, začala používať moje," dodal chlapík. 

Mladík ostal v šoku,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Prezradil, že by sa rád tomuto príbehu, ktorý zverejnil na stránke Reddit, jedného dňa spoločne s priateľkou zasmial. Zatiaľ sa to snaží brať s humorom. Viacero užívateľov ho ale upozornilo, že mladá žena môže trpieť obsesívno-kompulzívnou poruchou.

Viac o téme: PonožkyFetiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu