Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Nevesta zašla pred svadbou ku kaderníčke: Chcela krásny účes, no dostala des na hlave

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Príspevok mladej nevesty, ktorá na sociálnej sieti zverejnila prácu profesionálnej kaderníčky, je ďalším dôkazom o tom, že vysoká cena nie je zárukou kvality. Obrázky sú zároveň varovaním pre budúce nevesty, aby si pred svojím veľkým dňom radšej otestovali šikovnosť kaderníčky.

Vlasy sú korunou krásy,  ktorou sa chce popýšiť každá žena. A keď to počas bežných dní kaderníčke s experimentovaním nevyjde podľa predstáv klientky, vždy má zákazníčka možnosť navštíviť iný salón, kde bude s prácou spokojná. Čo ale v takom prípade, keď je žena v časovom strese a je práve jej svadobný deň? Presne do takejto situácie sa dostala nevesta, ktorá sa nechala učesať u profesionálnej kaderníčky.  Do salónu jej priniesla obrázok požadovaného účesu, ale výsledok, ktorý jej kaderníčka vytvorila na hlave, ani vzdialene nepripomínal vzor na fotke. 

FOTO Nevesta zašla pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Vľavo je to, čo som chcela a vpravo to, čo som dostala," okomentovala obrázky na Facebooku nespokojná Američanka. Užívatelia pri pohľade na dielo kaderníčky, za ktoré si vypýtala sto dolárov (cca 87 eur), neskrývajú svoje rozčarovanie. "Dúfam, že ste za to nezaplatili," zhodujú sa viacerí. "Aspoň tie sponky mohla schovať," napísala ďalšia žena. To, či nevesta za takýto nepodarený účes zaplatila, nie je známe.  

Viac o téme: SvadbaNevestaúčesKaderníčka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu