Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zákazníka reštaurácie nakrútili pri poriadne nechutnej činnosti: Ľudí hneď prešla chuť na jedlo

(Zdroj: Twitter/WTF!?)

CHICAGO - Nasledujúce video je ďalším dôkazom toho, ako nechutní dokážu byť niektorí ľudia. Autor síce nezverejnil, kde ho natočil, ale pozornému užívateľovi neuniklo, že ide o Mariano’s supermarket v Chicagu. Tí, ktorí obľubujú polievky z otvorených pultov, by ho asi pozerať nemali.

Na Twitteri sa objavilo video, ktoré vzbudzuje odpor a zhnusenie. Zachytáva totiž nechutné, nevychované a hygienicky zaostalé správanie zákazníka. Ten si v supermarkete z otvoreného polievkového pultu nabral naberačkou polievku, vychlípal ju z nej a oslintanú ju vrátil späť do nádoby, z ktorej si neskôr mali naberať ďalší zákazníci. Celú situáciu zachytil na mobil iný zákazník a hneď ho zverejnil ako varovanie pre všetkých, ktorí sa zvyknú stravovať v takýchto zariadeniach. "Myslite na to, ak nabudúce pristúpite k baru s jedlom," okomentoval svoj príspevok jeho autor.

Odporný nález v polievke na FOTO: Majiteľ reštaurácie navrhol tehotnej žene zvrátený úplatok

Reakcie znechutených užívateľov nenechali na seba dlho čakať. Okrem toho, že označili správanie muža za nechutné, väčšina z nich vyhlásila, že z pultov si už radšej nikdy nič nevezmú. "Mali by mu to dať celé k náhrade," napísal jeden z nich. Vedenie Mariano’s supermarket sa k incidentu nevyjadrilo s odôvodnením, že nemá prístup na internet. 

Viac o téme: ReštauráciaPolievkaNechutný zákazník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu