Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mladík chcel od dievčiny fotku jej pŕs: Dostal presne to, čo si zapýtal, už nikdy sa jej neozval

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Shanna Marin)

ONTÁRIO - Dvadsaťdvaročná Kanaďanka a s dôvtipom odbila trúfalú požiadavku užívateľa sociálnej siete. Jej vynaliezavá reakcia, v ktorej urobila iba to, po čom tak túžil, trúfalca nakoniec úplne odrovnala.

Malá slovná hračka úplne odpálila drzého chlapa, ktorý požiadal sympatickú Shannu Marinovú o fotografiu. Chcel vidieť hlavne jej "tits", čiže prsia alebo bradavky. Zaskočená žena mu po tomto všetkom iba zaželala dobrú noc. Neskôr ale dostala výborný nápad a urobila mu kratučkú prednášku z ornitológie. "Zvyčajne takéto príspevky odstránim alebo zablokujem. Ale potom mi napadlo, že si z neho môžem poriadne vystreliť," hovorí. 

Mladík chcel od dievčiny
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Shanna Marin)

Slovko "tit" totiž neoznačuje len prsia;. je to aj názov pre sýkorku. A keďže Shanna chová doma vtáčikov, uložila dvoch týchto pestrofarebných operencov pod bundu, nechala im vytŕčať drobné hlávky a odfotografovala ich v plnej kráse tak, ako to mladík žiadal. Fotku doplnila aj obrázkom, na ktorom sú opísané najbežnejšie druhy sýkoriek, aby mal záujemca o ne v celej problematike absolútne jasno. "V tomto prípade som nemusela nič blokovať, urobil to on sám. Asi to bolo pre neho príliš," smeje sa Marinová, ktorej nápad pobavil už tisícky užívateľov. 

Viac o téme: Zoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu