Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena (35) zverejnila FOTO hneď po pôrode: Viac ako bábätko ľudí zaujal tento šialený DETAIL

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/lillyghalichi)

HOUSTON - Lilly Ghalichi, hviezda reality šou z amerického Texasu, zverejnila fotografiu so svojou novorodenou dcérkou. Verejnosť si na nej všimla veľkú bizarnosť. Žena totiž vyzerá, akokeby ani vôbec nerodila, na tvári má hrubú vrstvu mejkapu a umelé mihalnice.

Je samozrejmé, že žena je po pôrode vyčerpaná a ubolená a nemá ani len pomyslenie na to, aby sa nalíčila a urobila vlasy. Lilly sa to ale očividne podarilo, pretože na fotke pôsobí tak, akoby si z práce odskočilo rovno do pôrodnej sály. Na snímke zverejnenej na Instagrame drží 35-ročná hviezda reality šou v náručí svoju novorodenú dcéru Alaru Mir. No viac ako bábätko si užívatelia všímajú práve ju a pozastavujú sa nad jej výzorom. Má nalepené umelé mihalnice vlastnej kozmetickej značky a podľa vlastných slov ich mala aj počas pôrodu. 

"Alara Mir sa narodila 30. septembra 2018. Naše srdcia sú neskutočne naplnené. Ďakujeme ti Alara, že si si nás vybrala za rodičov," okomentovala svoju fotku Ghalici. Okrem toho nezabudla poznamenať, čo mala počas pôrodu na sebe. Reakcie užívateľov sa líšia. 

Žena (35) zverejnila FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Lilly Ghalichi)

Niektorí jej gratulujú, iní si z nej uťahujú, že fotografiu novorodeniatka využila na propagáciu svojej vlastnej značky umelých mihalníc. "Keď naposledy zatlačíte a trhne vami, tie rasy musia skončiť na krku," napísal vtipne jeden z užívateľov. 

Viac o téme: Pôrod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu