Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prvé rande dvojice, ktorá sa zoznámila cez internet, skončilo fatálne: Krutá smrť dievčaťa (†23)

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Zabil ženu už na prvom rande! Jack Shepherd (30) a Charlotte Brownová sa stretli na zoznamke, o niekoľko hodín neskôr bola Charlotte vyhodená z paluby Jackovho motorového člna, na ktorý lákal slobodné ženy. Napriek snahe o záchranu následkom neskôr podľahla.

Po rande sa mladíkov život zmenil na peklo: Stačilo jediné stretnutie a všetko sa pokazilo

Údajne sa Charlotte s Jackom stretla 8. decembra 2015 v jednej z reštaurácií, kde vypili dve fľaše vína. Potom sa presunuli do Jackovho motorového člna, ktorý kúpil pár mesiacov pred incidentom  „ako súčasť svojho zvádzacieho plánu“. Na palube pili šampanské, pričom ani jeden z nich nemal na sebe záchrannú vestu.

Prvé rande dvojice, ktorá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Prokurátor tvrdí, že Charlotte si menila miesto Jackom, aby mohla stroj riadiť. Mladá žena sa snažila v plnej rýchlosti vyhnúť ponorenému kmeňu stromu, čo spôsobilo prudké zvrtnutie. Charlotte vymrštilo do vody. Neskoro v noci bola pobrežná stráž vyslaná na pomoc topiacej sa žene.

Charlotte sa podarilo vytiahnuť z Temže. Napriek tomu neskôr zomrela v nemocnici, príčinou bola intoxikácia a ponorenie sa do studenej vody. Jack bol tiež podchladený, keď ho našli držať sa prevráteného člna. Charlotte pritom len pár minút pred tragédiou volala so sestrou a tvrdila jej, že Jack ju „preváža na svojom člne a je to úplne bezpečné.“

Prvé rande dvojice, ktorá
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jack napokon skončil obvinený z hrubej nedbanlivosti. Na pojednávanie sa nedostavil, sudca napriek tomu rozhodol, že proces bude pokračovať aj v jeho neprítomnosti. Dvojica zaznamenala aj video, z ktorého je evidentné, že rýchlosť skútra bola priveľká „Už viackrát v minulosti bol upomenutý za prekročenie rýchlosti,“ uviedol sudca. Súdny proces podľa portálu mirror.co.uk stále prebieha.

Viac o téme: ZabitieRandeMotorový čln
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu