Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík si nemohol pozrieť futbal, priateľka mu písala o tom, ako prebieha: MEGA vtipné čítanie!

Talentovaná komentátorka
Talentovaná komentátorka (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Futbalový šampionát v Rusku možno naštrbil nejeden vzťah, pretože veľa žien sa iba ťažko zmieruje s tým, že ich milované polovičky uprednostňujú zápasy pred ich prítomnosťou. Istý Angličan má však v tomto smere šťastie. Jeho priateľka mu cez telefón poskytla vynikajúci komentár zápasu, ktorý si on nemohol pozrieť. Vďaka jej komentovaniu vedel aj o veciach, ktoré mužom zvyčajne počas zápasu unikajú.

Vtipný komentár futbalového zápolenia medzi Anglickom a Tuniskom, ktorým nemenovaná dievčina podrobne opísala svojmu priateľovi priebeh celého zápasu, baví užívateľov internetu. Jej pozornému oku neuniklo naozaj vôbec nič. Všímala si nielen to, čo sa deje na ihrisku z hľadiska samotnej hry, ale aj veci, ktoré zvyčajne mužský divák odignoruje. Mladík, ktorý si nemohol zápas vychutnať naživo, sa tak dozvedel o každom pohybe na trávniku, o tom, ako sa jednotliví hráči tvária či ako dobre vyzerajú.

"Hráč, ktorý dostal žltú kartu, vyzerá rozpačito."

"Sme v 34. minúte zápasu a všetkým držia účesy veľmi dobre."

"Angličana iba trošku postrčili a už padá na zem." 

"Tunisan skončil na trávniku. Ale vyzerá to tak, že mu zasiahli iba vlasy. Rozhodca to ignoruje a hráč nie je z jeho správania nadšený."

To sú len niektoré postrehy dievčiny, ktorá by sa pokojne mohla živiť spolukomentovaním zápasov. Mnohí užívatelia sa na jej príspevkoch výborne zabavili. 

Viac o téme: FutbalŠampionát v rusku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu