Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Riskantný manéver hondy so slovenskými značkami: FOTO Takto uviazol šofér s autom v Benátkach!

Benátky
Benátky (Zdroj: Getty Images)

BENÁTKY - Niektorým šoférom chýba sústredenie, iným odhad a schopnosti, no zjavne nie odvaha. Na cestách sa denne odohrajú tisíce nehôd, ktoré by sa vôbec nemuseli stať, keby sa vodiči zbytočne neponáhľali a viac dbali na dopravné predpisy. Dalo by sa potom zabrániť aj tej, ktorá sa odohrala minulý piatok v Benátkach.

MIMORIADNA SPRÁVA Mladý Slovák (†22) zahynul v Benátkach po páde z hotela!

Podľa portálu Venezia Today došlo k vcelku kurióznej nehode v piatok 10. septembra okolo 19.30 h kvôli riskantnému manévru, "keď vodič Hondy CRV s poznávacou značkou Slovenskej republiky nerešpektoval prednosť v jazde električky smerom na Favaro a pokúšal sa predbehnúť v mieste, kde sa zúžil jazdný pruh vychádzajúci z námestia Piazzale Roma".

Výsledkom bolo vklinenie a stlačenie SUV medzi električku a betónovú stredovú zábranu, čím došlo k zablokovaniu hromadnej dopravy na trati. Až do odstránenia nehody bola zabezpečená náhradnými autobusmi. Pri nehode sa nikto nezranil. Premávku v úseku riadila miestna polícia.

V komentároch pod článkom sa však objavili aj slová o tom, že doprava v tomto úseku nie je vyriešená práve našťastnejšie. "Nezávisle na všetkom zostáva faktom, že ľudia sa vždy ponáhľajú. Mnohí nevedia šoférovať," dodal jeden z užívateľov.

Viac o téme: NehodaElektričkaBenátky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu