Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Horor počas búrky: Valentina (†17) unikla z horiaceho auta a potom... strašná smrť!

Valentina Tomashoskyová chcela ísť na vysokú školu. Zobraziť galériu (2)
Valentina Tomashoskyová chcela ísť na vysokú školu. (Zdroj: Hernando School District)

SPRING HILL - Mladá žena tragicky zomrela v Spring Hill v americkom štáte Florida. Unikla z horiaceho auta, v nasledujúcom okamihu však šliapla na elektrické vedenie, ktoré v búrke spadlo.

Kristin (19) sa vracala z večierka na internát, keď záhadne zmizla: VIDEO Zvrat v prípade po 25 rokoch!

Očití svedkovia si spomínajú na hrozné scény: Podľa nich v nedeľu zúrila nad oblasťou prudká búrka. Búrka zrazila strom, ten spadol na elektrické vedenie, ktoré potom ležalo pozdĺž cesty a dažďom podmáčanú ju úplne zelektrizovalo.

Krátko nato išla okolo vo svojom aute Valentina Tomashoskyová, ktorá sa podľa polície dokázala vyhnúť stromu, ale prešla cez elektrické vedenie, ktoré jej auto zapálilo.

Susedka Maria Patchonová sa chystala dostať zo svojho auta dáždnik. Počula ranu, zdvihla zrak a videla Tomashoskej auto, ako zastavuje. „Horela celá strana vodiča,“ informovala televíziu ABC Action News.

Televízia FOX 13 Tampa Bay zverejnila video z bezpečnostnej kamery, ktorá natáčala na ulici. Bola pripevnená k domovým dverám. Plamene vidno na pravom okraji obrázka, obrazom prechádzajú čierne mraky dymu. Tomashoskej auto sa zastavilo a jasne horí.

"Nemala na výber: buď ísť von, alebo zhorieť," hovorí očitá svedkyňa Rosemarie Ruggeriová.

Video zobrazuje aj elektrické vedenie na ulici. Blikajú nimi elektrostatické výboje. Susedia hlásia, že z tohto dôvodu sa nikto nemohol dostať nikam blízko Tomashoskej, aby jej pomohol: Každý, kto to skúsil, okamžite dostal elektrický zásah.

Podľa správy sa na miesto nešťastia vyrútil aj jej zúfalý otec, ktorý kričal: „To je moja dcéra v tom aute.“ Potom študentka nemala na výber, musela vystúpiť z auta. Na strane spolujazdca vyšla na ulicu - a zabila ju elektrina. Tomashoskyová mala o pár týždňov maturovať, potom chcela ísť na vysokú školu. Teraz za ňou smúti celá obec.

Viac o téme: DievčaSmrťBúrkaElektrické vedenieValentina Tomashosky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu