Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Muž (†62) sa snažil dostať auto zo snehu: Hrôza, uhorel v ňom pred očami polície!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Little Ferry Police Department)

NEW JERSEY - Šesťdesiatdvaročný vodič zahynul v stredu ráno po tom, čo jeho SUV začalo horieť, keď opakovane túroval motor v snahe dostať auto zo snehového záveja. Všetko sa odohralo tak rýchlo, že polícia, ktorá medzitým privolala odťahovú službu, už nedokázala mužovi pomôcť.

FOTO Vodička nezvládla riadenie: So Škodou Felicia skončila v Kunovskej priehrade

Polícia v Little Ferry v americkom štáte New Jersey uviedla, že muž volal v stredu krátko po 9.00 h, aby nahlásil, že jeho auto sa zviezlo z mierneho svahu a skončilo v snehovom záveji. Kapitán Ronald Klein informoval, že privolaní dôstojníci našli vodiča Mazdy CX-5, ako opakovane túruje motor a kymáca so svojím SUV tam a späť, aby ho vyslobodil zo snehu neďaleko futbalového ihriska.

VIDEO Muž (†62) sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Little Ferry Police Department)

Policajt Joseph Convery, ktorý slúži aj ako hasič, a jeho partner začali búchať do okna SUV, aby upútali mužovu pozornosť a prinútili ho, aby prestal. Podľa vyjadrení v nypost.com však vodič policajtov, ktorí na neho kričali a pokúsili sa nastúpiť do SUV, "úplne ignoroval". Vrátili sa preto k svojmu vozidlu, aby privolali odťahovku, keď začuli praskajúci zvuk a spod vozidla zbadali šľahať plamene.

Policajti sa snažili dostať do horiacej mazdy a nakoniec rozbili zadné okno, avšak v priebehu niekoľkých sekúnd došlo k zachváteniu vozidla plameňmi, ktoré boli príliš veľké a k ​​mužovi sa nedokázali dostať. Pri príchode hasičov bol už vodič zhorený na nepoznanie. Aj keď upovedomili o nešťastí jeho rodinu, pri oficiálnej identifikácii sa budú spoliehať na zubné záznamy.

Prípad vyšetruje polícia Little Ferry aj prokuratúra okresu Bergen. Potrebujú zistiť, prečo sa auto vznietilo, a prečo k tomu došlo tak rýchlo.

Viac o téme: NehodaPožiar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu