Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Diváčka si všimla pri pozeraní televízie nenápadný detail: Reportérke napísala a zachránila jej život

Victoria Price sa vďaka diváčke dozvedela o svojej diagnóze. Zobraziť galériu (2)
Victoria Price sa vďaka diváčke dozvedela o svojej diagnóze. (Zdroj: Instagram/ victoriapricetv)

TALLAHASSEE - Victoria Priceová možno vďačí za svoj život pozornej diváčke. Televízna reportérka v americkom štáte Florida sa o svojej rakovine štítnej žľazy dozvedela prostredníctvom mailu jednej ženy, ktorá ju sledovala v televízii.

"Zbadala uzlíky na mojom hrdle. Povedala, že jej to pripomína jej vlastný. Jej bol rakovina. Ukázalo sa, že aj môj bol," napísala Victoria Price z kanála WFLA Florida na Instagrame. Priceová sa išla teda liečiť, operáciu, počas ktorej jej tumor spolu s jej štítnou žľazou odstránia, naplánovali kvôli koronakríze až na pondelok (27.7.). "Keby som ten mail nikdy nedostala, nikdy by som nezavolala ani môjho lekára. Rakovina by sa ďalej šírila," uviedla redaktorka. A to mohlo mať fatálne následky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"8 On Your Side" isn't just a catchphrase at @wfla. It’s our cornerstone. But the roles recently reversed when I found a viewer on MY side, and I couldn't be more grateful. As a journalist, it's been full throttle since the pandemic began. Never-ending shifts in a never-ending news cycle. Adjusting to remote workflows and in my case, taking on a new investigative role. We were covering the most important health story in a century, but my own health was the farthest thing from my mind. Until a viewer emailed me last month. She saw a lump on my neck. Said it reminded her of her own. Hers was cancer. Turns out, mine is too. COVID created some diagnostic delays but I'll finally be undergoing surgery this Monday to remove the tumor, my thyroid, and a couple of the nearby lymph nodes. Doctor says it's spreading, but not too much, and we're hopeful this will be my first and last procedure. Had I never received that email, I never would have called my doctor. The cancer would have continued to spread. It's a scary and humbling thought. I will forever be thankful to the woman who went out of her way to email me, a total stranger. She had zero obligation to, but she did anyway. Talk about being on your side, huh? The world is a tough place these days. Don't forget to take care of yourself. Take care of each other. Love y'all and see you soon. VP

Príspevok, ktorý zdieľa victoria price (@victoriapricetv),

Pracovala na plný plyn

Ako novinárka od začiatku pandémie "pracovala na plný plyn". Bolo to ako v "nekonečnom spravodajskom cykle", povedal Price. "Podávali sme správy o najdôležitejších zdravotných dejinách storočia, ale moje vlastné zdravie som si nevšímala. Až do posledného mesiaca, keď mi diváčka poslal e-mail. Konečne mám dohodnutú operáciu, aby mi odstránili nádor, štítnu žľazu a niekoľko blízkych lymfatických uzlín,“ dodala Victoria.

Viac o téme: RakovinaMailReportérkaŠtítna žľazaDiváčkaFlorida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu