Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KORONAVÍRUS Varovný odkaz nakazenej Tary: VIDEO Nemôžem dýchať, netuším, aký je deň!

Tara Jane Langstonová sa nakazila koronavírusom
Tara Jane Langstonová sa nakazila koronavírusom (Zdroj: Youtube/The States of Video)

LONDÝN - Novým typom koronavírusu sa nakazila aj 39-ročná Tara Jane Langstonová. Momentálne je v nemocnici, tak natočila video, aby všetkým povedala, ako u nej prebieha ochorenie.

Tara Jane je mladá, aktivna nefajčiarka, no ochorenie sa u nej aj napriek tomu skomplikovalo a ona skončila v nemocnici na jednotke intenzívnej starostlivosti. Tara sa rozhodla natočiť video pre svojich kolegov, v ktorom na ľudí apeluje, aby dodržiavali opatrenia a nezvyšovali riziko infekcie. 

"Ak si ktokoľvek myslí, že môže hazardovať so svojím zdravím, pozrite sa na mňa. Som na JIS-ke. Nemôžem dýchať bez tohto. Do žily mám zavedenú kanylu, tu je ďalšia a katéter. Teraz mi už je lepšie ako predtým. Ani poriadne neviem, aký je deň, stratila som prehľad," hovorí 39-ročná žena. Tara sa rozhodla upozorniť aj fajčiarov, aby prestali so svojím zlozvykom. 

"Pľúca budete potrebvať. Ak ešte stále fajčíte, odložte cigarety. Neriskujte. Myslím to vážne. Pretože, ak to bude skutočne zlé, skončíte tu. Ďakujem vám za všetky láskyplné pozdravy, naozaj si to vážim. A moje telo bojuje," hovorí Tara s tým, že už niekoľko dní nevidela svojho manžela, ani deti. "Ešte raz vám pripomínam, nehazardujte," dodáva mladá žena. 

 

Viac o téme: SvetChorobaPandémiaPríznakyKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu