Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Vynaliezavý študent má na krku komisiu: Z internátnej izby si urobil wellness

(Zdroj: Getty Images)

KRAKOV - Kto povedal, že život študentov je len o nudných prednáškach a usilovnom štúdiu? Hlavná vec je mať čas a miesto na oddych – aj v internáte. Jeden zo študentov Univerzity vedy a techniky AGH v Krakove si povedal, že na to má predsa právo v akejkoľvek forme.

Jeho príbeh sa rýchlo stal hitom sociálnych sietí. Do neveľkej študentskej izby v internáte si totiž dotrepal... vírivku! Zmestilo sa do nej až 1 000 litrov vody. Obyvateľ izby ich postupne priniesol do miestnosti vo fľašiach, potom rozložil bazén na jacuzzi, nafúkal ho a naplnil vodou.
Prípad sa prostredníctvom sociálnych médií rýchlo dostal k úradom študentského mesta AGH, ktoré študentovi nariadili vyprázdniť nafukovací bazén a odpratať ho z miestnosti.

Anna Żmuda-Muszyńska, hovorkyňa Univerzity vedy a techniky AGH pripúšťa, že táto situácia bola veľkým prekvapením. So študentmi AGH doteraz nevznikli podobné problémy. „Jacuzzi už bola demontovaná a voda odčerpaná. Prípad rieši osobitná komisia, ktorá určí, či by bazén mohol ohroziť obyvateľov budovy a jej štruktúru,“ dodáva Anna Żmuda-Muszyńska. Orgány AGH Univerzity vedy a techniky sa teraz rozhodujú, či bude študent znášať dôsledky svojho konania.

 

 

Viac o téme: ŠtudentKomisiaDôsledkyPoľskoJacuzziInternát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu