Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Obrovská tragédia! V Anglicku zahynuli traja mladí Slováci, FOTO čelná zrážka na diaľnici

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Facebook M. G.)

LONDÝN - Pri tragickej autonehode, v ktorej úradoval alkohol alebo aj drogy, zomreli pri anglickom meste Peterborough traja mladí Slováci. Nešťastie sa stalo okolo polnoci z piatka na sobotu. Nehodu spôsobil intoxikovaný vodič pikapu idúci v protismere na pripájacom pruhu na diaľnicu.

Britská polícia bola v piatok o polnoci privolaná na diaľničný nájazd pri meste Peterborough. Pikap, ktorý viedol v protismere opitý vodič, sa čelne zrazil s autom, v ktorom sedeli traja mladí Slováci. 

 

Po Markovi Godlovi (†23) a Janne Kockovej (†23) zostali dve malé dcérky, Rachael (1) a Nela (2). Mladý manželský pár bol na mieste mŕtvy.

Život mali pred sebou.
Zobraziť galériu (6)
Život mali pred sebou.  (Zdroj: Facebook M. G.)
Jannin brat Tomáš Kocko, ktorý bol s nimi v aute, podľahol zraneniam krátko po polnoci.
Jannin brat Tomáš.
Zobraziť galériu (6)
Jannin brat Tomáš.  (Zdroj: Facebook)
Podľa denníka Daily Mail bol vodič pikapu zadržaný pre podozrenie, že spôsobil smrť troch ľudí nebezpečnou jazdou, navyše pod vplyvom alkoholu alebo drog. Momentálne je však vinník v kritickom stave v tamojšej nemocnici.

Jedna z osirelých dcérok.
Zobraziť galériu (6)
Jedna z osirelých dcérok.  (Zdroj: Facebook M. G.)
Svedok, ktorý volal tiesňovú linku 999, povedal polícii, že si hneď myslel, že pôjde o smrteľné zranenia. Malé strieborné auto malo úplne rozdrvený predok a tmavý pick-up mal rozbitú kapotu a čelné sklo.Polícia vyzýva všetkých, ktorí môžu pomôcť informáciami o havárii, aby zavolali na číslo 101. Predsedníčka policajnej federácie v grófstve Cambridgeshire Liz Groomová napísala na twitter, že je v myšlienkach s rodinami tých, ktorí zomreli. Pre jej kolegov a členov záchrannej služby, ktorí pomáhali pri následkoch zrážky a museli oznámiť strašnú správu príbuzným, je to najťažšia časť práce, na ktorú sa nikdy nedá zabudnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu