Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dráma na diaľnici: Vodič (†54) kamióna zomrel za jazdy, idúci kolos zastavili ako v akčnom filme

Nočná dráma pri Leverkusene Zobraziť galériu (2)
Nočná dráma pri Leverkusene (Zdroj: Polícia Kolín nad Rýnom)

LEVERKUSEN - Vodič kamiónu sa v Nemecku na diaľnici pri meste Leverkusen odvážil k riskantnému manévru, keď si všimol, že po vozovke nekontrolovateľne ide iné 40-tonové vozidlo. Jeho šofér za jazdy skolaboval a zomrel. Informovala o tom polícia v Kolíne nad Rýnom.

VIDEO Hrôzostrašná smrť na diaľnici: Martin (†20) z Poltára si bol v Nemecku splniť sen, osudná chyba

Motoristi v stredu okolo 21.00 SELČ nahlásili polícii, že na diaľnici A1 medzi Leverkusenom a Remscheidom sa nápadne pomaly pohybuje ťahač s návesom. Vozidlo vybočilo z pravého jazdného pruhu a narážalo do stredových zvodidiel.

Vodiči ostatných kamiónov sa zaradili vedľa seba za tento ťahač, a tak diaľnicu "upchali" pre ďalšie autá. Dvaja vodiči vystúpili zo svojich áut a snažili sa ťahač idúci rýchlosťou asi 15 kilometrov za hodinu dobehnúť.

Keď prišli policajti, pribrzďovali ťahač svojou dodávkou a istý 43-ročný vodič kamiónu si stúpol na jej nárazník a odtiaľ rozbil postranné okno ťahača. Potom otvoril dvere a po schodíkoch vystúpal do kabíny a vozidlo zastavil.

Zdravotníci sa bezvýsledne pokúšali oživiť šoféra ťahača, odvážnemu záchrancovi ošetrili rezné rany, ktoré si spôsobil, keď rozbíjal okno a prestrkoval ním ruku do kabíny, aby otvoril dvere ťahača.

Viac o téme: KamiónDiaľnicaŤahač
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu