Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Horor v raji: VIDEO Miriam (†26) si užívala cestu po exotike, znásilnili ju a telo ukryli pod skaly

Miriam Beelteová rada cestovala. Zobraziť galériu (4)
Miriam Beelteová rada cestovala. (Zdroj: FB/Miriam Beelte)

BANGKOK - Nemeckú cestovateľku Miriam Beelteovú našli v nedeľu zavraždenú na thajskom ostrove Koh Sichang. K zločinu sa priznal miestny mladík Ronnakorn Romruen (24), ktorý ženu prenasledoval po tom, čo od nej žiadal sex a ona odmietla. Znásilnil ju a opakovane mlátil kameňom do hlavy, aby nemohla prehovoriť. Jej zmrzačené telo nakoniec ukryl pod skaly a suché listy.

Hrôza v dovolenkovom raji: Výstraha pre turistky, po dvoch Slovenkách mali znásilniť aj dievča (21)

Miriam Beelteovú našiel bez známok života v nedeľu okolo ôsmej hodiny večer iný turista a zalarmoval políciu. Tá začala pátranie a zakázala komukoľvek opustiť ostrov, kým vedie vyšetrovanie. Podľa novín Bangkok Post bol krátko nato zatknutý práve Ronnakorn Romruen a obvinili ho zo znásilnenia, vraždy a ukrývania tela. K činu sa vraj priznal po štyroch hodinách vypočúvania. V čase útoku mal podľa svojich slov v sebe vysokú dávku metamfetamínu.

Fotografia z roku 2018 z Fidži.
Zobraziť galériu (4)
Fotografia z roku 2018 z Fidži.  (Zdroj: FB/Miriam Beelte)

"Polícia bola informovaná o cudzinke, ktorá bola zavraždená a ukrytá medzi listami a kameňmi. Prvotné vyšetrenie na mieste činu ukázalo, že obeť bola niekoľkokrát udretá do hlavy. Bola už asi päť hodín mŕtva," vysvetlil policajný plukovník Angkul Sarakul.

Horor v raji: VIDEO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Miriam Beelte)

Podľa polície Beelteová, ktorá pochádzala z nemeckého Hildesheimu, dovolenkovala v neďalekom meste Pattaya a bola sama, keď si prenajala loď na ostrov. Tam si tesne pred obedom požičala motocykel, keď ju zbadal Romruen a mal sa s ňou snažiť nadviazať rozhovor. Polícia tvrdí, že ju žiadal o sex, čo ona odmietla, a potom ju prenasledoval po ceste vedúcej do hôr. Nepodarilo sa jej ho striasť.

Horor v raji: VIDEO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Miriam Beelte)

Romruen údajne povedal polícii, že Beelteová kričala o pomoc, keď ju v lese znásilnil a potom ju zabil tak, že ju mlátil kameňom do tváre. Mladíka po výsluchu previezli v pondelok v skorých ranných hodinách na pevninu do provincie Chonburi, kde skončil vo väzbe. Telo mladej ženy poslali na pitvu, kde majú odborníci zistiť presnú príčinu smrti. Polícia informovala o prípade aj nemecké veľvyslanectvo, aby s jeho pomocou mohla komunikovať s rodinou obete.

Viac o téme: DovolenkaVraždaZnásilnenieThajskoMiram BeelteKoh Sichang
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu