Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nové zábery Jennifer Aniston vyvolali šialenstvo: Nuž, aj ona je už stará!

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP)

LOS ANGELES - Poriadne prekvapila! Hviezdna herečka Jennifer Aniston má 54 rokov, čo však pri pohľade na ňu znie neuveriteľne. Telo má ako bohyňa a jej tvár s minimom vrások priam žiari. V uplynulých dňoch sa však prihovorila fanúšikom a pohľad na ňu mnohým vyrazil dych.

Jennifer Aniston je úspešná, krásna a inšpiratívna žena. Nie je žiadnym tajomstvom, že počas najväčšej slávy, keď sa nakrúcal seriál Priatelia, chodievali ženy s jej fotkou do kaderníctva, lebo chceli mať rovnaký účes. 

Keď už je reč o vlasoch, slávna herečka má vlastnú značku vlasovej kozmetiky a sama si ju aj propaguje. Nový výrobok odporúčala fanúšikom aj v týchto dňoch, keď na sociálnych sieťach zverejnila krátke video. V ňom bez okolkov predviedla dôkaz, že aj ona jednoducho starne. A to šedivé korienky, ktorým by určite padla vhod návšteva kaderníka. 

Fanúšikovia však pri pohľade na to neskrývajú svoje nadšenie. „Och, ako veľmi ťa ja milujem za to, že si nám ukázala, že ani ty nie si vždy dokonalá,” napísala pod príspevok istá fanúšička. „Stále si nádherná! Aj so šedinami na hlave,” pridal sa jeden z priaznivcov. 

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu