Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšia MÓDNA POHROMA Cruisovej ex: Chúďa, zase je na smiech!

Katie Holmes Zobraziť galériu (8)
Katie Holmes (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Opäť krok vedľa! Herečka Katie Holmes (44) by už fakt mala zmeniť svoju stylistku. Sympatická brunetka si vo štvrtok večer vyšla do spoločnosti a hoci rozdávala úsmevy na všetky strany, za svoj outfit znovu schytala poriadnu kritiku.

Led nedávno sa Katie Holmes objavila v spoločnosti oblečená tak, akoby zaspala dobu. Na sebe totiž mala džínsy, tmavomodré minišaty a na nohách tenisky. Takýto štýl obliekania bol trendy na prelome milénia a obľubovali ho viaceré tínedžerské hviezdy.

Herečkina stylistka Brie Welch túto kombináciu obhajovala slovami, že ich zámerom bolo, aby Katie vyzerala mladistvo. Ktovie, aký bol ich zámer, keď chystali outfit na štvrtkové podujatie...

Exmanželka Toma Cruisa totiž zavítala do divadla oblečená v ďalšej zvláštnej kreácii. Na sebe mala biely top doplnený hnedým sakom a koženou sukňou pripomínajúcou tie, v ktorých kedysi bojovali gladiátori. „Keď dopoludnia musíš byť v kancelárii a odtiaľ utekáš na gladiátorsky zápas,” znie jeden z komentárov na margo herečkinho outfitu. Vám sa táto kreácia páči? 

Katie Holmes
Zobraziť galériu (8)
Katie Holmes  (Zdroj: SITA)

Katie Holmes
Zobraziť galériu (8)
Katie Holmes  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Katie Holmes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu