Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nominovaný Tom Cruise CHÝBAL na Oscaroch: BIZARNÝ DÔVOD... Jeeejda, čo máš 15?!

Tom Cruise chýbal na odovzdávaní Oscarov. Zobraziť galériu (2)
Tom Cruise chýbal na odovzdávaní Oscarov. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nový Top Gun: Maverick zožal minulý rok obrovské úspechy. Návštevnosť kín doslova lámala rekordy. Niet preto divu, že film bol nominovaný aj na Oscara... A to rovno v šiestich kategóriách. O to väčším šokom bolo, že jeho hlavná hviezda Tom Cruise (60) sa odovzdávania nezúčastnila. Dôvod? Poriadne detinský!

Film Top Gun sa po dlhých 36 rokoch dočkal svojho pokračovania. S podtitulom Maverick zavítal do kín minulý rok a lámal všetky rekordy návštevnosti. Dalo sa preto očakávať, že sa film objaví aj v nomináciách na Oscarov. A tak sa aj stalo - dokopy bojoval o sošku v šiestich kategóriách, dokonca aj v tej najhlavnejšej. 

Galéria: Tom Cruise

Napriek tomu sa herec Tom Cruise, ktorý je hlavnou hviezdou počinu, na odovzdávaní cien neobjavil. Dôvod sa podaril zistiť Daily Mailu... A je viac než bizarný. Zdroj portálu im exkluzívne prezradil, že sa  nechcel stretnúť s Nicole Kidman, s ktorou sa rozviedol pred viac ako 20 rokmi. No zdá sa, že aj po takom dlhom čase má na ňu ťažké srdce. 

Dôvodom krachu ich vzťahu pritom nebola nevera, ani nič, čo bežne dokáže zamilovaného človeka trápiť roky... Dvojica sa rozviedla preto, že sa herečka odmietla pripojiť k jeho scientologickej cirkvi. Tom Cruise podľa Daily Mirroru namiesto galavečera Oscarov, strávil večer v iglu na Svalbarde, čo je 1287 kilometrov južbe od Severného pólu. Herec tam natáča scény do 8. pokračovania Mission Impossible.

Nicole Kidman, Tom Cruise
Zobraziť galériu (2)
Nicole Kidman, Tom Cruise  (Zdroj: Paramount Pictures)

Viac o téme: Tom CruiseOscary
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu