Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Playboy Brad Pitt to strieda ako ponožky: Len nedávno ho spájali so sexi modelkou a... Už ho videli s inou!

Brad Pitt je spájaný s ďalšou mladou kráskou. Zobraziť galériu (2)
Brad Pitt je spájaný s ďalšou mladou kráskou. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Neuplynulo ešte ani štvrť roka, čo svetové médiá obletela správa o romániku Brada Pitta (58) a sexi modelky Emily Ratajkowski (31) a... Obaja sa už stretávajú s inými. Brunetka vraj podľahla čaru komika Peteho Davidsona (28) a herec mal zbaliť exmanželku kolegu Paula Wesleyho (40), 29-ročnú Ines de Ramon!

Koncom augusta verejnosť obletela správa o tom, že modelka Emily Ratajkowski po rozvode s manželom Sebastianom, randí s hviezdnym hercom Bradom Pittom. „Pozval ju na rande a ona sa tomu nebránila. Brad jej vždy pripadal milý a povedala si, že nemá čo stratiť,“ prezradil zdroj z okolia dvojice. No ich vzťah sa zrejme veľmi neprehĺbil. 

V týchto dňoch sa objavila informácia, že modelku si najnovšie získal ex Kim Kardashian, komik Pete Davidson. No a Brad tiež dlho na ocot nezostal. Portál The Daily Mail ho v nedeľu večer nafotil na koncerte Bona v Los Angeles, na ktorom mu robila spoločnosť exmanželka jeho hereckého kolegu Paula Wesleyho, 29-ročná Ines de Ramon. 

Galéria: Brad Pitt

Dvojica vraj dorazila okolo 20:00, chvíľu predtým ako sa stretli s Bradovými slávnymi kamarátmi, vrátne Cindy Crawford či Seana Penna. No či ide o jeho novú potenciálnu alebo len o kamarátku, nie je jasné. Po koncerte sa totiž obaja vydali vlastnou cestou - Pitt nasadol do svojej Tesly a Ines odišla s hercovym bodyguardom. 

Ines de Ramon a jej manžel, hviezda Upírskych denníkov, Paul Wesley v septembri oznámili, že po takmer troch rokoch manželstva idú od seba. „Rozhodnutie rozísť sa je vzájomné a došlo k nemu pred piatimi mesiacmi,“ povedal vtedy pre People zástupca páru a dodal, že pár žije oddelene.

Ines de Ramon s manželom Paulom Wesleym.
Zobraziť galériu (2)
Ines de Ramon s manželom Paulom Wesleym.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Brad PittEmily RatajkowskiPeter DavidsonInes de Ramon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu