Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

NOVÝ PÁRIK v šoubiznise: Slávny herec randí so známou prsaňou!

Zobraziť galériu (8)

LOS ANGELES - V Hollywoode sa rodí nový sexi párik! Emily Ratajkowski (31) patrí medzi najatraktívnejšie hviezdy šoubiznisu. A tak, keď sa na verejnosti prejavilo, že jej bol manžel Sebastian neverný, hádam každému bolo jasné, že o nápadníkov nebude mať núdzu. Podľa najnovších informácií našla útechu v náručí muža, o ktorom snívajú ženy po celom svete.

Ako informuje magazín OK! spomínaná modelka v tajnosti randi s hollywoodskym hercom Bradom Pittom. „Očarila ho už v roku 2020 na párty po Oscaroch. Keďže vtedy bola šťastne vydatá za Sebastiana, tak Brad po nej nevyštartoval a rešpektoval to,” uviedol zdroj spomínaného magazínu. 

Podvádzaná Emily, ktorá má so záletníkom Sebastianom Bear-McClardom ročného syna, ale nedávno podala žiadosť o rozvod. Nuž a Bradovi tak nič nebránilo v tom, aby urobil prvý krok smerom k sexi modelke. 

„Pozval ju na rande a ona sa tomu nebránila. Brad jej vždy pripadal milý a povedala si, že nemá čo stratiť,” dodal spomínaný zdroj z ich okolia. Či z tohto romániku bude niečo vážnejšie, ukáže až čas. Isté ale je, že Brad a Emily sa k sebe naozaj hodia. Čo poviete?

NOVÝ PÁRIK v šoubiznise:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Brad PittEmily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu