Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna modelka sa pretŕčala v miniatúrnych bikinách: Toto TELO závidí jej milencovi celý svet!

Emily Ratajkowski Zobraziť galériu (8)
Emily Ratajkowski (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pre propagáciu zvolila poriadne odvážnu reklamu. Svetoznáma modelka Emily Ratajkowski (31) sa pred pár rokmi rozhodla, že začne podnikať v plavkovom priemysle, a tak na trh priniesla svoju vlastnú značku. Na jej zviditeľnenie samozrejme využíva aj svoje sexi krivky, ktoré najnovšie predviedla v poriadne odvážnych bikinách.

Emily Ratajkowski patrí v súčasnosti medzi najsexi hviezdy šoubiznisu. Svoj sexepíl nikdy nemala problém predviesť. Aj vďaka tomu si získala veľkú skupinu fanúšikov, ktorých pravidelne zásobuje sexi zábermi.

Emily Ratajkowski
Zobraziť galériu (8)
Emily Ratajkowski  (Zdroj: SITA)

V roku 2017 sa rozhodla, že svoju popularitu využije na to, aby prerazila aj ako podnikateľka. V posledných rokoch totiž usilovne pracovala na vlastnej značke plaviek s názvom Inamorata.

K tomu, aby sa tejto firme darilo čo najviac, prispieva samozrejme aj samotná modelka. Aktuálne sa do predaja dostáva nová kolekcia tejto značky, ktorú na svojom tele predviedla aj Ratajkowski. Ako je u nej dobrým zvykom, zvolila poriadne odvážny kúsok. Aby toho nebolo málo, na videu, ktoré zverejnila na svojom prifile na sociálnej sieti Instagram, ukázala zvodnú pózu, pri ktorej si o pár centimetrov stiahla spodný diel plaviek. Známa modelka tak nezostala svojej povesti nič dlžná.

Jej fanúšikovia v komentároch ocenili jej krásu, ale nezabudli pripomenúť aj jej nový vzťah s komikom Petom Davidsonom. „Petovi sa to znova podarilo," napísal jeden z fanúšikov, ktorý narážal na to, že v minulosti randil napríklad s Kim Kardashian, Arianou Grande či Kate Beckinsale. Iná fanúšička poznamenala, že Ratajkowski vyzerá lepšie ako pred pôrodom. Počas minulého roka sa jej totiž narodil syn Sylvester. „Ako môže jej telo vyzerať rovnako alebo dokonca lepšie ako pred pôrodom?" spýtala sa. 

Viac o téme: Emily Ratajkowski
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu