Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Manželskej kríze dal K.O.: Stallone s manželkou vymetajú akcie ako také hrdličky!

Sylvester Stallone s manželkou Jennifer. Zobraziť galériu (6)
Sylvester Stallone s manželkou Jennifer. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Problémy sú minulosťou! Len nedávno verejnosť šokovali správy o tom, že Sylvester Stallone (76) a jeho žena Jennifer (54) sa po 25 rokoch manželstva rozvádzajú. Dnes už je ale všetko inak. Dvojica svoj rozvod odvolala, Jennifer si na ruku opäť nasadila obrúčku a bok po boku sa ukazujú na verejnosti.

Keď sa na verejnosť dostali prvé informácie o tom, že dlhoročný vzťah slávneho Rockyho prechádza krízou, mnohí boli v šoku. Dokonca aj ľudia z ich okolia to nechápali, keďže prominentný párik pôsobil spokojným a šťastným dojmom. 

Na súde bola dokonca podaná už aj žiadosť o rozvod. Stallone však prostredníctvom hovorcu odkázal, že: „Milujem svoju rodinu. Tieto osobné problémy riešime priateľsky a súkromne.“ Nuž, a pri pohľade na aktuálne zábery dvojice je jasné, že legendárny filmový bitkár nad krízou v manželstve vyhral...

Spoločne so svojou krásnou manželkou sa v týchto dňoch ukázali na výstave v prestížnej galérii, deň na to ich paparazzi nafotili, ako ruka v ruke odchádzajú z romantickej večere. Nuž, vyzerá to tak, že láska týchto dvoch jedincov lapila druhý dych. 

Pri pohľade na aktuálne zábery Stalloneho a jeho manželky je zrejmé, že partnerské problémy sú minulosťou.
Zobraziť galériu (6)
Pri pohľade na aktuálne zábery Stalloneho a jeho manželky je zrejmé, že partnerské problémy sú minulosťou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Sylvester StalloneJennifer Flavin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu