Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

DRSNÁ KRITIKA Stalloneho a jeho ženy: Preboha, vyzerajú ako voskové figuríny!

Sylvester Stallone s maželkou Jennifer Zobraziť galériu (3)
Sylvester Stallone s maželkou Jennifer (Zdroj: profimedia.sk)

TORONTO - Ako by utiekli z múza voskových figurín! Aj takto ľudia na internete a sociálnych sieťach komentujú aktuálne fotky legendárneho herca Sylvestra Stalloneho (77) a jeho manželky Jennifer (55). Dvojica pred pár dňami na filmovom festivale v Torotne propagovala hercov dokument s názvom Sly a ich príliš vyumelkované tváre sa stali predmetom mnohých diskusií.

Pribúdajúce roky a vrásky sú nočnou morou mnohých jedincov. Šoubiznis je plný jedincov, ktorí pôsobia dojmom, akoby zastavili čas a ohurujú mladistvým vzhľadom. Rôzne skrášľujúce zákroky a omladzujúce procedúry sú dnes už celkom dostupné aj mnohým bežným smrteľníkom. 

K fanúšikom botoxu podľa všetkého patria aj Sylvester Stallone a jeho manželka Jennifer. Podľa niektorých názorov to však už chvíľkami preháňajú. Tieto diskusie spustili fotky z akcií, na ktorých sa dvojica v uplynulých dňoch objavila. „Mám pocit, že už to trošku preháňajú,” znie jedna z mnohých kritických reakcií na adresu prominentného párika. 

DRSNÁ KRITIKA Stalloneho a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Sylvester a Jennifer musia čeliť aj podozreniam, že svojich fanúšikov a verejnosť nepekne klamali  zavádzali. Mnohí sa totiž nazdávajú, že správy o ich rozvode a problémoch vo vzťahu boli len reklamným trikom, ako na seba upútať pozornosť a propagovať vlastnú reality šou i spomínaný dokumentárny film. Nuž, pravdu vedia len oni dvaja...

Sylvester Stallone s manželkou a dcérami.
Zobraziť galériu (3)
Sylvester Stallone s manželkou a dcérami.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Sylvester Stallone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu