Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezdnemu Stallonemu vraj KRACHUJE 25-ročné manželstvo: Krásnu ženu vymenil za... Och!

Sylvester Stalllone a Jennifer Flavin sú manželia 25 rokov. Zobraziť galériu (8)
Sylvester Stalllone a Jennifer Flavin sú manželia 25 rokov. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Sylvester Stallone (76) a Jennifer Flavin (54) sú manželia 25 rokov a majú spolu tri krásne dcéry. Vyzerá to však tak, že dokonalá idylka je v prípade tohto páru už minulosťou.

Dohady o kríze v ich manželstve odštartovala zmena na Stalloneho tele. Slávny športovec totiž už roky mal na pravom ramene vytetovanú podobizeň svojej nádhernej polovičky. Ako si všimol Daily Mail, v uplynulých dňoch si nechal túto kresbu prerobiť. A namiesto manželky Jennifer tam dnes má vytetovaného svojho štvornohého miláčika - psa Butkusa, ktorý s ním účinkoval aj v počinoch Rocky a Rocky II.  

Stalloneho rameno kedysi zdobilo tetovanie jeho ženy.
Zobraziť galériu (8)
Stalloneho rameno kedysi zdobilo tetovanie jeho ženy.  (Zdroj: Instagram)

Stallone vymenil tetovanie svojej ženy za obrázok svojho psa.
Zobraziť galériu (8)
Stallone vymenil tetovanie svojej ženy za obrázok svojho psa.  (Zdroj: Instagram)

Správy o tom, že vo vzťahu filmového Rockyho a krásnej Jennifer sú problémy, umocnil aj príspevok, ktorý ona nedávno zdieľala na sociálnej sieti Instagram. Niekdajšia modelka zverejnila záber s troma dcérami a popisom: „Tieto dievčatá sú moja priorita. Na ničom inom nezáleží. My štyri navždy.” Dcéry jej pod príspevkom zanechali komentáre, v ktorých napríklad uviedli, že je tou najsilnejšou ženou na svete. 

Zaujímavé tiež je, že Jennifer svojho manžela prestala na Instagrame sledovať a poslednú fotku s ním zverejnila v máji 2020. 

Stalloneho hovorkyňa však vo vyjadreniach pre Daily Mail uviedla, že vo vzťahu dvojice je všetko v úplnom poriadku. „Pán Stallone mal v úmysle obnoviť tetovanie svojej manželky Jennifer, ale výsledky boli neuspokojivé a žiaľ, neopraviteľné. V dôsledku toho musel pôvodný obrázok prekryť tetovaním svojho psa Butkusa. Pán Stallone miluje svoju rodinu,” povedala s tým, že dokonca spoločne nakrúcajú vlastnú reality šou... Nuž, snáď sa tam dozvieme, aká je pravda o tomto manželstve. 

Viac o téme: Sylvester StalloneJennifer Flavin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu