Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Takto ste Toma Hanksa nevideli: RUPLI MU NERVY a nakričal na fanúšika... Ku*va!

Tom Hanks Zobraziť galériu (3)
Tom Hanks (Zdroj: YouTube.com)

NEW YORK - Takto naštvaného ste ho ešte nevideli! Obľúbený herec Tom Hanks (65) bol so svojou manželkou Ritou Wilson (65) na ceste z reštaurácie, keď ich obklopila skupina fanúšikov. Jeden z nich potom zozadu strčil do hercovej polovičky. Pozrite sa, ako si ju zastal!

Galéria: Tom Hanks

Aj on je len človek. Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson sú spolu už 34 rokov a ich manželstvo je jedným z najpevnejších vo svete šoubiznisu. Posledné týždne sa však o umelcovi nehovorí len v spojitosti s jeho talentom. 

Ako sme vás informovali, špekuluje sa o jeho možných zdravotných problémoch. Počas promovania filmu Elvis, v ktorom herec účinkuje, bol viditeľne pochudnutý. Ťažkosti mal aj s pravou rukou, v ktorej takmer neudržal mikrofón. 

Aktuálne sa internetom šíri ďalšie zaujímavé video, v ktorom je hlavným aktérom opäť Tom. Zachytáva ho vo chvíli, keď sa spolu s jeho polovičkou ocitli v nepríjemnej situácii, keď ich obklopilo niekoľko dotieravých fanúšikov. Tí boli natoľko neúctiví, že jeden z nich postrčil Ritu a ona takmer skončila na zemi. 

To sa samozrejme Tomovi nepáčilo a dal to patrične najavo. „Prestaňte! Choďte ku*va ďalej! Zrážať moju ženu?" kričal na fanúšika. Potom skontroloval, či je jeho manželka v poriadku a rýchlo nastúpili do auta, ktoré bolo na blízku.

VIDEO zo spomínaného incidentu.

Tom a Rita majú spolu dvoch synov, Cheta (31) a Trumana (25). Prvýkrát sa stretli pri natáčaní sitkomu Bosom Buddies v roku 1981. Tam sa z nich stali priatelia a o sedem rokov neskôr si povedali svoje áno. 

Tom Hanks a jeho manželka
Zobraziť galériu (3)
Tom Hanks a jeho manželka  (Zdroj: Twitter/reuters)

Viac o téme: Tom Hanks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu