Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pohľad na vychudnutého Toma Hanksa vydesil fanúšikov: Slová plné strachu a obáv!

Takto sa v poslednom čase menil Tom Hanks Zobraziť galériu (9)
Takto sa v poslednom čase menil Tom Hanks (Zdroj: SITA)

BURBANK - Tom Hanks prežíva v pracovnej oblasti veľmi úspešný rok. V lete sa do kín dostal životopisný film Elvis, ktorý zožal veľký úspech. Včera malo v kalifornskom meste Burbank premiéru najnovšie spracovanie rozprávkovej klasiky Pinocchio, v ktorom si umelec zahral hlavnú úlohu. Jeho fanúšikom však robí vrásky na čele jeho zdravotný stav, keďže sa na premiére objavil značne vychudnutý.

Americký herec je aktívny nielen čo sa týka herectva, ale aj propagácie filmov, v ktorých sa objaví. Inak tomu nie je ani tento rok, keď sa premiéry dočkali dva počiny s Tomom v hlavných úlohách. V lete to bol životopisný film Elvis a včera mala svetovú premiéru rozprávka Pinocchio.

V tej si umelec zahrá jednu z hlavných postáv. Zhostil sa totiž úlohy Geppeta, ktorý je tvorcom samotnej drevenej bábky. Aj z tohto dôvodu tak na premiére dlhoočakávanej prerábky tejto klasiky nemohol chýbať.

Tom Hanks v rozprávke Pinocchio
Zobraziť galériu (9)
Tom Hanks v rozprávke Pinocchio  (Zdroj: SITA)

Jeho fanúšikom však neušlo, že herec je poriadne vychudnutý. Mnohí tak okamžite začali špekulovať o dôvodoch, prečo Tom vyzerá takto nezdravo. Niektorí okamžite mysleli na najhoršie. „Podobne vychudnuto vyzeral Patrick Swayze tesne predtým, než zomrel. Dúfam, že je v poriadku," napísal v komentároch na sociálnych sieťach jeden z nich. „Vyzerá, akoby ledva stál na nohách. Dúfam, že je v poriadku. Milujem jeho filmy," doplnil ďalší.

Samotný herec sa k svojmu zdravotnému stavu zatiaľ nevyjadril. 

Tom Hanks na premiére rozprávky Pinocchio
Zobraziť galériu (9)
Tom Hanks na premiére rozprávky Pinocchio  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Tom Hanks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu