Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Záhadná SMRŤ hviezdy (19) TikTok-u: Zverejnil VIDEO o umieraní a potom...

Cooper Noriega
Cooper Noriega (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - 19-ročný Cooper Noriega mal slušnú fanúšikovskú základňu. Na TikToku ho napríklad sledovalo 2,2 milióna jedincov. Mladík sa netajil svojou závislosťou na sociálnych sieťach a duševnými problémami. Zároveň túžil pomáhať iným s podobnými problémami. Pred pár dňami však zomrel.

Ako informuje portál tmz.com, Cooper Noriega bol v bezvedomí, keď ho v aute na parkovisku našiel istý okoloidúci. Ten privolal pomoc, avšak záchranári už mladú hviezdičku sociálnych sietí nedokázali zachrániť. Príčina smrti je zatiaľ predmetom vyšetrovania. Avšak údajne by nemalo ísť o cudzie zavinenie. 

Pár hodín pred tým Cooper zvrejnil na TikToku video o smrti v mladom veku. „Kto si tiež myslí, že zomrie mladý?” pýtal sa okrem iného Noriega. Ten otvorene hovoril o svojich problémoch s duševným zdravím a rôznymi závislosťami. Netajik sa tiež tým, že v roku 2020 sa pokúsil o samovraždu predávkovaním. 

Cooper mal veľké plány, ktoré ale nestihol zrealizovať. Túžil vytvoriť akési rehabilitačné centrum, kde by sa liečili ľudia, ktorí bojujú s rovnakým ochorením a problémami ako on. Fanúšikom sa na sociálnych sieťach prihovorila jeho zronená sestra. „V mene celej našej rodiny by som sa vám chcela poďakovať za vaše slová plné podpory. Jeho odchod je tragédiou pre celú rodinu a všetkých, čo ho milovali. Modlíme sa za to, aby sme ako komunita mohli pokračovať v jeho odkaze. Miloval každého z vás,” uviedla na jeho Instagramovom profile. 

Viac o téme: Cooper Noriega
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu