Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

SVADBA BRITNEY SPEARS: Koč ako pre Popolušku, žiadna rodina a... Och, poriadny ŠKANDÁL!

Britney Spears a Sam Asghari sú už manželia. Zobraziť galériu (4)
Britney Spears a Sam Asghari sú už manželia. (Zdroj: Instagram a profimedia.sk)

LOS ANGELES - A sú z nich manželia! Speváčka Britney Spears (40) a jej 28-ročný partner Sam Asghari spečatili svoju 5-ročnú lásku svadbou. Pozrite sa spoločne s nami, ako ich veľký deň vyzeral!

Rozprávkového obradu, ktorý sa konal v speváčkinom luxusnom sídle sa zúčastnilo zhruba 80 hostí. Medzi nimi by ste však márne hľadali jej otca Jamieho, mamu Lynne a sestru Jamies Lynn. Ako informoval portál tmz.com, svadby sa nezúčastnili ani jej synovia z manželstva s Kevinom Federlinom - Sean Preston (16) a Jaden James (15). „Hoci sa chlapci svadby nezúčastnia, spoločne s otcom sa tešia a Britney a Samovi želajú do budúcnosti len to najlepšie,” uviedol tanečníkov manažér. 

Romantickej svadby sa však zúčastnilo viacero celebritných hostí. Spomenúť možno speváčku Madonnu, Paris Hilton s mamou Kathy, herečky Selenu Gomez a Drew Barrymore, či Donatellu Versace. Tá sa postarala o svadobné šaty nevesty. 

Zaľúbenci mali svoj veľký deň dokonale naplánovaný. Za zmienku určite stojí priam rozprávkový koč akoby vystrihnutý z rozprávky o Popoluške, či biele kone, ktoré boli krátko pred obradom dovezené na miesto svadby. Keď Britney kráčala uličkou smerom k svojmu budúcemu manželovi, znela pieseň Can´t Help Falling In Love od Elvisa Presleyho. 

SVADBA BRITNEY SPEARS: Koč
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V súvislosti so svadbou sa však spomína aj nepríjemný škandál. O ten sa postaral prvý ex manžel speváčky - Jason Alexander. Ten oklamal ochranku a tvrdil, že nevesta ho pozvala na svadbu. Keď začal vykrikovať, že je “jeho prvou a jedinou láskou”, zistili, že niečo nie je v poriadku. Ako informoval portál dailymail.co.uk, potom ako ho vyviedla ochranka, skončil za mrežami kvôli vandalizmu. Pre Jasona ide o tretie zadržanie políciou za uplynulých 13 mesiacov. Jason Alexander bol speváčkinou láskou s detstva. Svadbu mali v roku 2004 a anulovali ju po 55 hodinách. 

SVADBA BRITNEY SPEARS: Koč
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu